To je to što me zanima!

Tony se opet obrušio na Eciju, a ona mu poručila: Nebitan si

Tony se ovog petka obrušio na Eciju te na njezino mišljenje oko toga da su Jinxi soul i blues. Ecija je nakon pomirbenog tona ipak odlučila odgovoriti Tonyju
Vidi originalni članak

U emisiji uživo prije dva tjedna Tony je Eciji Ivušić poručio da ima ' nešto manji mozak'. Tada je mlada voditeljica odlučila na njegove primjedbe odgovoriti u pomirbenom tonu.

- Tonyjev komentar ne shvaćam osobno. Radim posao u kojem uživam - rekla je tada Ecija, no tako nije razmišljala nakon njegovog novog komentara na račun njezinog voditeljskog angažmana.

- Onda Ecija kaže: Ja mislim da si ti dobar, nema veze što Tony kaže, a ona smatra da su Jinxi soul i blues. Ja bih Eciju pitao misli li ona stvarno da su Jinxi soul i blues - rekao je Tony u petak u emisiji uživo 'Hrvatska traži zvijezdu'. 

Ecija se ovoga puta nije oglušila na njegove primjedbe.

- Na prvu provokaciju sam odlučila šutjeti, no na drugu sam odlučila reagirati. Htjela sam ga pitati gleda li on Big Brother jer je nebitan bar što se tiče ocjenjivanja  voditelja, nek' se drži kandidata - zaključila je Ecija za Exkluziv by Tatjana Jurić. 


Idi na 24sata

Komentari 90

  • -mrvica- 15.06.2011.

    strašno, kad ova ženska otvori usta znoj me oblije. svaka joj čast al ovo nije posao za nju....

  • Plavusa131 14.06.2011.

    Ona ima manji mozak al ga zato puno bolje upotrebljava!Ocito.Jos ako uzmemo cinjenicu da je plavusa?!Hahahaha!Tony ajd se pokopaj!!!

  • toxic_alien 14.06.2011.

    Nemam priliku gledati taj HTZ, slucajno mi je palo u oci ovo prepucavanje. Ne mogu izdrzati a da ne kazem da je taj Cetinski jedna bahata, arogantna i maksimalno nekulturna, a koliko vidim i ruzna spodoba. Izmedju navodno lose voditeljice i debilnog clana nekakvog zirija, definitivno bih izabrao losu voditeljicu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare