To je to što me zanima!

Top 5 skandala u "Farmi": Sve strasti, ljubavi i svađe

Sve za 250.000 kn nagrade: Farmeri su otkrivali najveće tajne, beskonačno tračali, suzdržavali su se od seksa, plakali, ali i pokazivali svoje obline....
Vidi originalni članak

1. LJUBAVI: SABINU NE BRINE ŠTO ĆE JOJ REĆI DEČKO...
Ušavši u “Farmu”, Sabina Čedić hvalila se svojim dečkom Davorom Gašparom (46). Pričala je i da voli starije i zrelije muškarce. Čuvši da je dečko vani vara s drugom, znala je gledati u kameru i dečku poručivati: ”Gotovo je, slobodna sam” ili “Ubit ću te ako si me prevario, samo me se pazi kad izađem”. No prije dva tjedna farmeri su počeli pričati da se s Ivom Amulićem tajno sastaje. Pjevač se pohvalio Kristijanu da se on i Sabina sastaju tamo gdje nema kamera. Navodno su se seksali negdje u šumi.
- Hladno mi je, zagrli me - rekla je Sabina, a Ivo joj je odgovorio da ga ne izaziva.

JELENA I JOSIP PRIČALI O BRAKU
Prije mjesec i pol nestrpljiva Jelena Bosančić nije više mogla čekati mig Josipa Ivančića pa ga je izravno pitala: “Ti si rekao da sam jedina žena u tvom životu trenutačno?” Josip joj je potom vrlo detaljno objasnio:
“Fizički si lijepa. Karizmatična si i prihvaćam sve tvoje. Definitivno bih mogao s tobom nešto vani imati, ali moraš se malo smiriti jer si previše hiperaktivna.” Splićanku Jelenu zanimalo je privlači li ga seksualno.
- Ne želim ništa prije braka - rekao joj je Josip. Nekoliko dana poslije gurnula ga je u štalu i poljubila. Par se još nekoliko dana zaredom skrivao u štali i ljubio. Prije tjedan dana pričali su i o braku. Jelena je u šali rekla kako ona želi imati glavnu riječ.
Zadnja tri dana grle se pred svima govoreći da je prijateljski.

2. SVAĐA: BRANKA MARIĆ SVAĐALA SE SA SVIMA
Elio Pisak više ne želi ni čuti za nju. Smatra je zlom i žao mu je što ju je upoznao. Ivo Amulić družio se s njom, no nakon što ga je iznevjerila, prestao je i on razgovarati s Brankom Marić. Zagrepčanka se svaki dan svađala sa Sabinom i Jelenom. Djevojke je nazivala neradnicama, Kristijanu prigovarala za kuhanje, a čak je i miroljubivog Josipa izbacila iz takta.

3. STRIPTIZ: AVA PLESALA NA STOLU I SVE ZABAVLJALA
Ava Karabatić za 22. rođendan, prije tri tjedna, počastila je farmere plesom na stolu. U vrućih hlačicama popela se na stol i izazovno izvijala bokovima. Zatim je podignula majicu i pokazala grudi. I Branka Marić često je znala na noćnim tulumima zaplesati na stolu, a pridružile bi joj se Sabina i Jelena. Manekenka je s leđa grlila Avu i dirala je po trbuhu i grudima.

4. PIJANSTVO: MUTTI SE NAPILA I PALA NA GLAVU, A ŽANA POVRAĆALA
Žana i Jelena napile su se rakije na sajmu. Žanu je piće toliko udarilo u glavu da je cijelo popodne ležala u krevetu i pored njega povraćala.
Mutti je sama priznala da voli popiti vina jer je onda vesela i spremna za tulum. Jedne večeri zanjihala se na stolici, pala i glavom udarila u kamen.

5. PRIZNANJE: JELENA NE PRIČA S OCEM, A ŽANA SKRIVALA SINA
Bivši dečko Žane Štrbac otkrio je da je prije četiri godine ostavila sina Karla (5) u Đakovu. Nakon što je ispala iz showa, u studiju je priznala da ima sina, no ne i da ga je ostavila. Žana tvrdi da je pobjegla od dečka zlostavljača. Jelena je farmerima priznala da s ocem ne priča deset godina jer je zlostavljač.

Josip i Jelena: Zavoljeli se i skupa došli do finala
 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mala_sa_mora2 18.06.2010.

    Najgora farma, prije sam znala pogledati, ali ovo je prestrašno!!!!

  • tajnamoja 18.06.2010.

    6. Ivo Amulić 2394567 u roku od 3 mjeseca porekao da ima kćer.

  • Lady Taky 18.06.2010.

    danas je to sranje gotovo!!!!!!!!jeeeee!!!!!!!!!nema više pod reklamama-nazovi za ovog,glasaj za onog,nema više one iritantne pjesmice,nema prati nas na bnetu k...,palcu.nema više na portalu-\"ovaj je djevac.ova je droca,a ovog mama ne voli\"NEMA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare