To je to što me zanima!

'Top Gear Live' show u Areni: Gorjeli su auti, publika vrištala

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
SPEKTAKL U ZAGREBU Publiku “Top Geara Live” zabavljali su gorući automobili, biciklističke akrobacije i nogomet automobilima u kojemu je Hrvatska pobijedila
Vidi originalni članak

Fascinatno je da nikad nismo imali live show u Americi, Njemačkoj i Kanadi, ali evo nas u Hrvatskoj, pozdravio je Jeremy Clarkson (54) publiku u punoj zagrebačkoj Areni.

Za spektakularan početak showa “Top Gear Live” bili su zaduženi gorući automobili, a oduševljena publika pozdravila ih je ovacijama . Slijedio je biciklist koji je izvodio akrobacije, pa sportaš koji je preskakao automobil koji je jurio prema njemu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ekipa BBC-ijeva showa pokazala je i kako se vozi autić na tri kotača, a još više kako se u njemu prevrće. Zagrebačkoj publici pustili su video “ Kako smo preživjeli ” koji još nije prikazan na televiziji, a u kojem su napravili kompilaciju nesreća na snimanjima. U Areni su igrali i nogomet automobilima. Popularni vozač Stig zastupao je Hrvatsku i pobijedio Englesku s rezultatom 5:4.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Clarkson je rekao kako je Stigu tako dobro ovdje da želi ostati.

- Već je postao Hrvat - šalio se voditelj Top Geara. Clarkson i kolege Richard Hammond (44) i James Ma y (51) složili su se kako je Zagreb predivan. Voditelji automobilističkog spektakla oduševljenje pokazuju i objavljujući fotografije iz Hrvatske na društvenim mrežama. Dan prije showa na motociklima su se zaputili na Jadran, ali su se predomislili i otišli u Lepoglavu. Odmor su potražili u pizzeriji. Naručili su pljeskavice i pomfrit.

- Cijelo vrijeme su se smijali. Kažu da su oduševljeni Hrvatskom. Uspjeli su sve pojesti iako su im porcije bile prevelike - rekao je vlasnik pizzerije.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • 84sa 05.07.2014.

    nadam se da je netko iz turistickog resursa to iskoristio za turbo reklamu Hrvatske u Evropi i sire! a mozda se nisu snasli!!!

  • SlavenKrajina 04.07.2014.

    Nije bilo loše, al ipak sam malo više očekivao bar što se tiče trajanja.Trajalo je samo sat i pol. Od toga je samo 10ak minuta trajao nogomet. Prve dvije minute nogometa su zanimljive, kasnije čekaš kraj. I dvorana nije bila puna, bilo je manje od pola popunjeno, barem na ovoj predstavi u 6 sati na kojoj sam ja bio. Imao sam karte za gore onaj najviši red ali kako dvorana nije bila rasprodana sve su nas spustili na niže tribine i bliže njima.

  • mihaela1000 04.07.2014.

    Ja htjela mužu poklonit ulaznicu za godišnjicu, al em su bile preskupe, em je bila informacija da je rasprodano pa nisam više ni gledala... A sad ono... Ja ih volim, a on obožava :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare