To je to što me zanima!

Torbice Ive Buzov koštaju više od 150.000 kuna...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iva, zaručnica nogometaša Vedrana Ćorluke, u ormaru ima skupocjene torbice Chanela, Louisa Vuittona, Hermesa, Balenciage, Marca Jacobsa...
Vidi originalni članak

Tottenhamov igrač novi je ambasador švicarske urarske manufakture IWC. Vedran Ćorluka (23) na snimanju reklamne kampanje nosio je sat od 80.000 kuna. U sefu ih kod kuće, kaže, ima sedam. Njegova zaručnica Iva Buzov (22) strastvena je obožavateljica dizajnerskih torbica. “Birkinica”, torba pariške modne kuće Hermes, stoji minimalno 25.000 kuna, a čeka se i više od godinu dana. Velikogoričanka ih ima dvije. Najskuplji model je od kože slanovodnoga krokodila, a stoji oko 400.000 kuna. Iva i Vedran su iz Londona stigli s više od četiri Vuittonova kovčega i ručne prtljage od kojih svaki stoji oko 11.400 kuna. Za Ivinu najdražu Vuittonovu torbicu s cvjetovima Čarli je izdvojio 7100 kuna. Zaljubljeni par nedavno je prošetao zagrebačkom “špicom”. Iva je kosom prekrila grudi, a preko ramena je stavila Chanelovu torbicu od oko 7000 kuna. Sjeli su na sok, polizali sladoled te se u Porscheu odvezli u nepoznatom smjeru. Nogometaš je pokazao i novu tetovažu.
- Na nadlaktici desne ruke tetovirao sam molitvu na engleskom: 'Anđele čuvaru, zaštiti sve one čija su imena zapisana u mom srcu’ - kazao je Čorluka za Gloriju. Rekao je da će se s Ivom vjenčati jedne lijepe subote u lipnju i da se će sve saznati na vrijeme. Par će u Hrvatskoj biti do 8. srpnja, a odmaraju se u Novom Vinodolskom.

Idi na 24sata

Komentari 72

  • annnna 20.06.2009.

    kakva razmišljanja...i toliki komentari..država u banani,a mi komentiramo jbn torbu..hallo???neka joj kupuje šta hoče,niko mu ne drži pištolj uperen,apa sve nogometaševe trebice i žene to rade i sad je frka oko Ive?najlakše je suditi drugome...

  • mirna03 20.06.2009.

    Narode moj TREBA ZNATI KOME TREBA DATI!!!!!! Ta mora da ima zlatnu pikicu (kako bi rekla gospodja Žuži). Iskreno izgleda bas kao mala seljancica opletuša.

  • nea-zg 20.06.2009.

    presmiješno,zaljubljen u nju?? vec sam napisala i opet cu,ja sam ga svojim očima vidla da se uvaljuje drugim curama dok je već bio u vezi sa dotičnom.nema tu nikakve ljubavi,njemu treba neka za pokazivanje a njoj dobro došlo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare