To je to što me zanima!

Tori Spelling: Ili potraži pomoć ili ću sad zatražiti razvod braka

Riječi ne mogu opisati koliko mi je žao zbog sve boli koju sam svojim ponašanjem nanio svojoj obitelji, rekao je suprug Tori Spelling koji je na liječenju nakon afere
Vidi originalni članak

Glumica je supruga Deana McDermotta (46) natjerala da otiđe na liječenje jer se psihički slomio nakon što ju je prevario. Tori Spelling (40), koja s njim ima četvero djece, zaprijetila mu je da će ga ostaviti ako je ne posluša.  

- Riječi ne mogu opisati koliko mi je žao zbog sve boli koju sam svojim ponašanjem nanio svojoj obitelji. Prijavio sam se na liječenje jer Tori želim biti dobar suprug i želim da moja djeca imaju dobrog oca kakvog i zaslužuju - rekao je McDermott.

Prijatelj para otkriva kako je Tori jako pogođena cijelom situacijom. Koncentrira se na djecu ne bi li zaboravila Deanovu nevjeru.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • šanikva 26.01.2014.

    Šta je došlo takvo vrijeme da više niko ne moze biti vjeran? :(. Ako ti ne pase, ostavi je i onda saraj okolo... nikad se ne razmislja o tome kako ce bit onome drugome kad sazna za prevaru. Jebes fizicku bol, ova psihicka je ta koja te slomi..

  • zof 25.01.2014.

    Amerikanci su smiješni za poludit. Oni kad ih se uhvati u bilo čemu, otiđu na liječenje od toga..

  • greeneyemonster 25.01.2014.

    a po čemu Tori umišlja da je posebna...pa nije li on i prvu ženu ostavio zbog Tori...tko joj je ikad jamčio da njoj neče učiniti isto ali opet kolko para toliko njegove ljubavi čini se....žao mi je djece

Komentiraj...
Vidi sve komentare