To je to što me zanima!

Tori usred vožnje stao auto: Nisam ovako zamišljala izlet

Ja, četvero djece i jedan pas koji njuška uokolo te auto koji je stao nasred ceste jer mu curi gorivo, napisala je Tori Spelling ispod fotografije koju je objavila na Twitteru
Vidi originalni članak

Kad se spremamo na putovanje, svatko ima neke svoje strahove. Neki se boje da nisu spakirali dovoljno gaća, neki brinu jer nisu ponijeli peglu, a Tori Spelling (39) ne brine ni o čemu. Ipak, i sama je dobila priliku vidjeti kako je to kad stvari pođu po zlu dok putuješ. 

- Ja, četvero djece i jedan pas te auto koji je stao nasred ceste jer mu curi gorivo. Nisam baš planirala ovakav izlet - napisala je Tori na Twitteru. Kći pokojnog Aarona Spellinga na društvenoj je mreži objavila fotografiju na kojoj pognute glave stoji na cesti s djecom i čeka da netko dođe po njih. 

Sinove Liama Aarona (5) i šestomjesečnog Finna Daveya te kćeri Stellu Doreen (4) i 16-mjesečnu Hattie Margaret Tori ima s glumcem  Deanom McDermottom (46).

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ana nadrk 08.02.2013.

    Jadna! Toliko love a nema ni za servis... Ljudi, treba se organizirati i poslati joj koju kunu, ženska bi na izlet!

  • winterlady 08.02.2013.

    svakom se moze dogodit,al da je to takva vijest...i onda nekakav bezvezni clanak...

  • katani 07.02.2013.

    mislim da je super mama, nema skandala ima dobar brak i lipu dicu, to sa autom se moze svakome desiti, sva sreca da su svi dobro mogla je proci i gore

Komentiraj...
Vidi sve komentare