To je to što me zanima!

Tošić je Karleušu prevario s prostitutkom i voditeljicom?

Karleuša je navodno znala za njihov odnos, pišu srpski mediji, ali je u javnosti pokušavala održati sliku skladnog para. S druge strane voditeljica je Duška pokušala i zavesti, ali nije joj upalilo
Vidi originalni članak

Kako srpski mediji pišu, Jelenu Karleušu (40) suprug Duško Tošić (33) varao je s prostitutkom koja je radila za Mihaila Mihailovića, nedavno uhićenog svodnika iz Srbije, piše Kurir. Prema izvorima spomenutog medija nogometaš je pjevačicu varao s atraktivnom TV voditeljicom koja se prostituirala. Ona se navodno kasnije hvalila snimkama i prepiskom s Tošićem pa se saznalo za njihov odnos.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Duško je tu voditeljicu iznajmio preko prijatelja koji poznaje Mihajla. To tako kod njega i funkcionira. Ili direktno ili preko bliskog suradnika, koji uglavnom ima postotak ako je klijent poznat i dobro plaća. Tragovi i dokazi o tome ne postoje jer je diskrecija na najvišem mogućem nivou. Međutim, Duško i voditeljica lijepo su se družili, a nakon upoznavanja nastavili su se čuti i dopisivati, pa se ona sama pohvalila. Ta, nazovimo je novinarkom, s Mihajlom radi posljednjih mjeseci i vrlo je angažirana. Njoj je paravan za prostituciju to što radi kao voditeljica. Vrlo je aktivna i uspjela je zaraditi stan u Novom Beogradu, ali i skupocjeni automobil - rekao je izvor Kuriru.

Karleuša je navodno znala za njihov odnos, ali je u javnosti pokušavala održati sliku skladnog para. S druge strane voditeljica je Duška pokušala i zavesti, ali nije joj upalilo. 

'PROCURIO' VIDEO Karleuša se na koncertu uvijala oko mladića: Ponizila je Duška

- Bila mu je za zabavu i razonodu. Častio ju je novcem i poslije toga su nastavili komunicirati, ali s njegove strane na distanci. Slala mu je škakljive fotografije i pokušavala da ga utješiti u trenucima kada su u javnosti odjeknule fotografije njegove žene s Ognjenom Vranješom, ali on se tada nikome nije javljao - dodao je izvor.

ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Meghan Markle ostaje sama čekati dijete?

Idi na 24sata

Komentari 43

  • starlight 02.05.2019.

    stvarno ste više naporni s tom karleušom!!!!

  • mexpert 02.05.2019.

    Konacno, vec sam se zabrinuo, pa nigdje članka o njoj....sutra mora ići članak o Laziću...24 sata, nemojte nas razočarat

  • -Lima-ZG-U-❤ 01.05.2019.

    Al ova 24 casa vole vesti iz svoje domovine.... Pa kaj Hrvatska mora financirat te prosrpsko, jugo novine?? 😠💩🖕

Komentiraj...
Vidi sve komentare