To je to što me zanima!

Transformacija: Maria Reiner pristala je na totalni makeover

Cover Style za nju je pripremio prave male modne poslastice, a ova 20 – godišnja studentica rado ih je prihvatila i nimalo nije dvojila kad smo je pozvali u pravu modnu pustolovinu
Vidi originalni članak


Atraktivna Maria Reiner, kći potpredsjednika Hrvatskog sabora Željka Reinera, javnost je upoznala ponajprije zbog njezinog specifičnog modnog potpisa kojim, željela to ona ili ne, već neko vrijeme intrigira javnost. 

Nekima se sviđa, nekima ne, ali svi će je primijetiti na ulici, o njoj pričati… Maria se zapravo ne razlikuje mnogo od svojih vršnjakinja. Osim njegovane, duge crne kose njezin su zaštitni znak guste iscrtane obrve i umjetne trepavice, koje naprosto obožava. 

Cover Style za nju je pripremio prave male modne poslastice, a ova 20 – godišnja studentica prve godine studija zagrebačke Škole ekonomije i managementa, rado ih je prihvatila i nimalo nije dvojila kad smo je pozvali u pravu modnu pustolovinu, predložili joj makeover. 

No to nije sve. Tijekom cjelodnevne stilske preobrazbe, hrabrom puštanju vještim rukama stručnjaka, Maria je po prvi puta javno progovorila o svome životu, intimi i stilskim uzorima. Neposredna i zanimljiva otkrila je što je to veže za hrvatsku modnu ikonu Đurđu Tedeschi i zašto joj je umirovljena sutkinja uzor, čime je neki muškarac može osvojiti, čime ohladiti, te što bi odjenula za prvi, a što za drugi spoj...

Originalni članak pročitajte na cover.style/hr/.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • Spectre 02.10.2017.

    Realno, ispod sve te žbuke i umjetnog materijala je lijepa cura. Zbog čega inzistira na toliko jakom i zastarjelom make-upu i očajnoj odjeći primjerenoj puno starijoj ženi nije mi jasno i šteta jer bi bez problema mogla glasiti za jednu od ljepših celebova/posvuduša/starleta/štogod. Nadam se da će nakon makeovera odbaciti babski izričaj. I slažem se s komentarom jednog od korisnika, makeover su trebali priuštiti nekome kome je doista potreban, ona ga uvijek može platiti. Kad je već obilno donirala HDZ.

  • 3sh 01.10.2017.

    Kome je ta atraktivna. Ima 20 godina a fura se kao tetka od 50. Možda je atraktivna tatinim prijateljima i kolegama!

  • Mercedes s klasa 30.09.2017.

    Ova je pojela kim kardashian

Komentiraj...
Vidi sve komentare