To je to što me zanima!

Transrodna voditeljica završila je u bolnici nakon Eurosonga: 'Imam kroničnu bolest crijeva...'

Primam svoj lijek. Ja nisam izabrala glamurozan život, glamurozan život je odabrao mene, našalila se Nikkie de Jager koja boluje od ulceroznog kolitisa
Vidi originalni članak

Transrodna voditeljica Nikkie de Jager (27) nakon završne večeri Eurosonga završila je u bolnici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prije tri dana sam bila na najvećem glazbenom natjecanju na planeti, a sada sam u bolnici. Primam svoj lijek za kroničnu bolest crijeva. Ja nisam izabrala glamurozan život, glamurozan život je odabrao mene - rekla je Nikkie.

Voditeljica se, naime, već neko vrijeme bori s ulceroznim kolitisom. Riječ je o upalnoj bolesti crijeva obilježenoj ponavljanim epizodama upale ograničene na sluznicu debelog crijeva, a karakteriziraju je proljev, bol u abdomenu i krvarenje iz rektuma.

O istom je problemu progovorila i krajem prošle godine.

- Tijelo me mrzi - uzdahnula je tad Nikkie i dodala: - Otkrila sam prije nekoliko mjeseci da imam ulcerozni kolitis. Postoje određeni koraci koje možete poduzeti u pogledu lijekova, a jučer sam dobila vijest da moram učiniti korak više. Od sada moram na IV svaka dva tjedna. Mrzim svoje tijelo! Nadam se da je vaš dan bolji od mog - požalila se u listopadu prošle godine. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • exclamation mark 05.06.2021.

    Dečko je jako antipatičan i njegovi komentari na Eurosongu su mi bili bedasti. Dakle, na Eurosong je dospio samo zato jer je promijenio spol. Što se tiče kolitisa, žao mi je, gadna bolest

  • bulldog123456789 28.05.2021.

    Da si ostala ono kaj si i trebala bit mozda ne bi imala problema sad

  • gelipter69 28.05.2021.

    baš se pitam zbog čega... 🤡🤡

Komentiraj...
Vidi sve komentare