To je to što me zanima!

Trash unitl you crash party i dance na bazenu u Gružu

Culture Club Revelin ove subote pripremio je za vas veliki Trash party koji će obuhvatit lake note od 90 tih pa čak i ove novijeg izdanja Rozga, Severina...
Vidi originalni članak

Sjećate li se ludih dance hitova 90 tih godina kada su plesne podije tresli I-Bee, ET, Minea Ella, Emilia pa čak i Nina Badrić! Dali vas je tresla „Šumica“, pregazio Vlakić , dali ste pjevali „Tek je 12 sati“ dok ste tek izlazili iz kuće van u noćni život?

Trash dance party bio je trend u Lijepoj Našoj a klubovi su bili rasprodani sa ludim ritmovima i lakim tekstovima.

Culture Club Revelin ove subote pripremio je za vas veliki Trash party koji će obuhvatit lake note od 90 tih pa čak i ove novijeg izdanja (Rozga, Severina, Magazin).

Novi Pop, Dance & Trash Until You Crash party počinje u 23 sata dok za DJ pultom ponovo dežuraju Ivan i Lane.

Dress code=AntiTrend—dajte mašti na volju

Ako još niste, pridružite se eventu prekopajte ormare svoje starije braće i sestara, roditelja,  pronađite nešto za sebe kako bi se uklopili u feštu posvećenu ponajprije desetljeću u kojem je sve postalo drugačije nego prije. U kojem su ljudi počeli nositi telefone – cigle po cesti, furali žarke boje, u kojem je Rubikova kocka izluđivala i one koji su mislili da su pametni, u kojem je prestao hladni rat, te u ritmu muzike pao Berlinski zid i rušile se granice u muzici i modi.

Dance je i danas aktualan, a koliko ste u kondiciji pokažite ove subote.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare