To je to što me zanima!

Travolta i Preston imaju lažan brak i dijele partnere za seks

U početku sam mislio da je Kelly nevina u njihovom braku. No razgovarao sam s ljudima koji kažu da i ona ima svoje seksualne tajne, tvrdi autor Robert Randolf
Vidi originalni članak

John Travolta (61) i njegova supruga Kelly Preston (52) imaju seksualne tajne, tvrdi autor Robert Randolf koji je u knjizi 'You'll Never Spa Again in This Town Again' govorio da je Travolta ovisan o seksu s muškarcima. 

Randolf će izdati knjigu 'Kelly Preston Unscripted' u kojoj tvrdi da par ima lažan brak kako bi prevarili Johnove obožavatelje te da je Kelly ovisna o alkoholu i tabletama. 

- U početku sam mislio da je Kelly ta koja je nevina u njihovom braku. No to možda i nije istina. Razgovarao sam s ljudima koji kažu da i ona ima svoje seksualne tajne - kazao je autor i dodao kako su John i Kelly jednom dijelili partnera za seks. 

Travolta i Preston vjenčali su se 1991. godine. Par ima sina Benjamina (4) i kćer Ellu Bleu (15), a njihov sin Jett preminuo je na očevim rukama prije šest godina. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • kung fu panda 02.05.2015.

    to je njihova stvar što rade i s kim ,njihove sklonosti nisu kriminalne ako njima paše mene baš briga ja volim gledati njegove filmove

  • AnytaKo 01.05.2015.

    ako njima paše........

  • mali zeleni prigorec 01.05.2015.

    Ima se, može se.

Komentiraj...
Vidi sve komentare