To je to što me zanima!

Travoltu je slikama mrtvog sina ucjenila senatorica?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Priveli su senatoricu Pleasanta Bridgewatera i medicinskog tehničara Tarina Lightbournea koje sumnjiče da su iznuđivali Johna Travoltu
Vidi originalni članak

Policija na Bahamima privela je u četvrtak senatoricu Pleasant Bridgewater, a u petak i medicinskog tehničara Tarina Lightbournea koje sumnjiče da su iznuđivali Johna Travoltu. Naime, tražili su od glumca novac za slike njegova mrtvog sina. Tarino je kobne noći odgovorio na poziv u pomoć obitelji Travolta. Oživljavao je Jetta (16) te davao izjave medijima. Navodno su posjedovali fotografije mrtvog mladića iz vozila Hitne pomoći za koje su tražili oko 20 milijuna dolara, prenosi Fox News. Jett je umro od posljedica epileptičnog napadaja na obiteljskom odmoru na Bahamima.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • matasasabljaki 24.01.2009.

    Pa to teko jadno da nemaš riječi za to kako čovjek mora biti glup,lud bolestan u glavi da to napravi ...sramite se ..i znajte da Bog sve gleda i da ce vas kazniti zasigurno!

  • god of war 24.01.2009.

    ti ljudi nemaju nikvog respekta prema mrtvom dijetetu,nego samo gledaju materijalno stvar! ma u buxu i na el.stolicu gamadi jedna!!!

  • 25sat 24.01.2009.

    Eva me nagovorila, reče Adam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare