To je to što me zanima!

Traži da Dado Topić zbog dugova završi u zatvoru

Osječanin Azemir Krupić tuži Dadu Topića jer mu, kako ga optužuje, nije vratio 94.000 tadašnjih njemačkih maraka, koje mu je posudio još 2001.
Vidi originalni članak

Slučaj Dade Topića (58) na Općinskom sudu u Poreču u četvrtak je nakon pet godina suđenja za prijevaru, zbog promjene suca, krenuo ispočetka. Dado je poprilično nervozan u sudnicu ušao nešto prije 13 sati u pratnji svojeg branitelja Petra Petrića iz Zagreba. Državno odvjetništvo iz Pazina rokera tereti za prijevaru iz 2001. i predlaže kaznu od godinu i osam mjeseci zatvora.
Topića se tereti da je prije sedam godina od osječkog poduzetnika Azemira Krupića posudio tadašnjih 94.000 njemačkih maraka, koje mu još nije vratio. Dado je, vidno nervozan, u sudnici porekao bilo kakav dug Krupiću.
- Novac sam mu posudio za otvaranje restorana Nostromo u Zelenoj Laguni pokraj Poreča. Dado me je povrijedio i previše zla mi je nanio, a pomogao sam mu kad mu je trebalo. To je jedan obični prevarant - ogorčen je Azemir.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • branjo 06.06.2008.

    Prica stara sto godina ali nista nova. Dado je i inace poznat kao veliki postenjak tako da pola estrade sa njim nece ni razgovarat, a oni koji sa njim rade su isti kao i on ( vidi pod Banka !!!). Zahvaljujuci nasem sudstvu sve ce opet u zastaru a lopovi i dalje kradu. Nedaj se Krupicu !!

  • poison girl 05.06.2008.

    vauuu koja ekskluziva, priča stara 100 godina....

Komentiraj...
Vidi sve komentare