To je to što me zanima!

Traži utjehu? Bieber posjetio bivšu Selenu u njezinu domu

Pjevač je u srijedu stigao u dom bivše djevojke Selene Gomez u kojem je proveo sat vremena. Napustili su ga odvojeno, a pjevačica i glumica u njega se vratila sama
Vidi originalni članak

Justin Bieber (19) i Selena Gomez (20) prije tri mjeseca su prekinuli dvogodišnju vezu. Nakon pisanja stranih medija da ju je pjevač prevario, pjevačica i glumica javno ga je nazvala 'toksičnim balavcem' i priznala da je plakao kad ga je ostavila. No njegov automobil u srijedu je viđen ispred njezine kuće u Calabasasu u kojoj se zadržao sat vremena. Njezin dom napustili su odvojeno, a Selena se u nju potom ubrzo vratila sama.

Strani mediji pišu kako je moguće da je Bieber samo želio potražiti utjehu kod bivše djevojke. Otkako je prekinuo sa Selenom prate ga brojne nevolje, u Londonu je kasnio s početkom koncerta skoro dva i pol sata zbog čega je razljutio roditelje djece i bio izviždan, završio je u bolnici jer je ostao bez zraka tijekom nastupa i mislio da će se onesvijestiti, pri izlasku iz bolnice nasrnuo je na paparazza dok su ga u Parizu navodno izbacili iz luksuznog hotela zbog nedoličnog ponašanja.

Posljednji u nizu incidenata je svađa sa susjedom koji mu je rekao da ne želi da više divlja po cesti u svom Ferrariju zbog čega je Bieber  'pukao' i nasrnuo na njega.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • GonzoyKermit 30.03.2013.

    malo ga joj zabiberio

  • BelieberForever 29.03.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • dvorska luda 29.03.2013.

    baš nešto pada kiša vani, uh, i maglovito je jako...

Komentiraj...
Vidi sve komentare