To je to što me zanima!

Tražila se karta više: Balašević 'očarao' obožavatelje u Areni

Krcata Arena s Balaševićem je pjevala uglas stihove njegovih pjesama, a obožavatelji su se na društvenim mrežama hvalili snimkama i fotkama s koncerta
Vidi originalni članak

Đorđe Balašević (64) je na blagdan sv. Stjepana pjevao u krcatoj zagrebačkoj Areni. Koncert je bio rasprodan u svega nekoliko dana.

Glazbenik je na istom mjestu nastupio i godinu ranije. Tada je obećao kako će se vratiti i ponovo im pružiti nezaboravno iskustvo.

Krcata Arena s Balaševićem je pjevala uglas stihove njegovih pjesama, a prisutni su se na društvenim mrežama hvalili snimkama i fotografijama.

Inače, Balašević je ove godine nastupio u Zadru nakon 28 godina. Kada je objavljeno da će pjevati u Višnjiku mnogi Zadrani nisu bili oduševljeni.

Ipak, i tamo se tražila karta više, a obožavatelji su stizali iz Zadra, Šibenika, Splita, Makarske, Zagreba, Mostara i Ljubljane. 

EMOTIVAN NASTUP Govorili su da nije dobrodošao: Đole napunio dvoranu u Zadru

Idi na 24sata

Komentari 90

  • StapickoKasika 27.12.2017.

    Jos jedan znak da nema nade za Hrvatsku. Kad imas she.an centar za umjetnost i mjuzu u mozgicu tesko ce tu biti empatije za potrebite. Hebate koda ih je carobnjak zacopral. A kvalitete nema za nakovo zrno. Nit zna pjevat, svirat i tekstovi su mu za ku... !

  • Mthesecond 27.12.2017.

    Ništa ne vjerujem tom tipu,ne dopada mi se ni malo njegova priča,stalno neku patetiku prosipa,neke sladunjave pričice priča,ulizuje se,uvlači,dodvorava na sve strane gdje god da nastupa i ne mogu ga slušati kad priča te neke svoje priče koliko mi to ljigavo,pretvarački zvuči....A kad pjeva to je već druga stvar,tad ga se da slušati :)) Mada sam nekako prerastao tu njegovu glazbu,to se nekad slušalo,bilo u modi,danas se već sluša nešto drugo...

  • libeluli 27.12.2017.

    Svima koji ne znaju ili nisu čuli "opus" Balađevića neka poslušaju "Sloboda NE" iz 1995...ponavljam iz 1995. kada se nitko nije usudio niti Miloševiću (a ni Tuđmanu) reći istinu u lice...pa dragi moji Hrvati možda nešto saznaju!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare