To je to što me zanima!

Trbović: Strese me činjenica da sam sve bliže šezdesetoj godini

Ne, da sam zrela, već prezrela. Ponekad se osjećam kao ocvala tinejdžerica, rekla je Daniela koja uspješno održava vitku liniju, iako ne pazi pretjerano na prehranu...
Vidi originalni članak

Daniela Trbović (56) voditeljica je HRT-ove emisije '5.com s Danielom', u koju joj dolaze celebrityji, a osim u Hrvatskoj, čini se da se show gleda i u susjednoj Bosni i Hercegovini.

- Drago mi je da nas gledaju i u BiH. Tonči Huljić me nedavno zvao i rekao da su ga u Sarajevu zaustavljali i komentirali njegovi i Vjekoslavino gostovanje u našoj emisiji. Ja i moj tim imamo razloga za zadovoljstvo i motiv da se ne uljuljkamo. U ovom poslu nema života na staroj slavi. Svaka emisija je novi početak i test - rekla je Trbović za Avaz.ba

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Što se tiče svjetskih voditelja, najviše voli Britance, posebice Grahama Nortona jer je duhovit, brz, nepretenciozan i spontan. 

Daniela o sebi, tvrdi, ne razmišlja kao staroj i zreloj, ali je strese činjenica da se bliži šezdesetoj. 

- Ne, da sam zrela, već prezrela. Ponekad se osjećam kao ocvala tinejdžerica - rekla je Daniela koja uspješno održava vitku liniju, iako ne pazi pretjerano na prehranu.

- Baš sam sinoć oko 23 sata 'krknula' tjesteninu koja je ostala sinu. Imam sreće što nisam sklona debljanju, ali daleko sam od zategnutog, fotošopiranog i nametnutog ideala. I baš me je briga, dobro se osjećam u svojoj naboranoj koži - šali se Daniela. 

Trenutačno je u svijetu sve više parova koji imaju veliku razliku u godinama, a Daniela smatra da to nije nikakav problem.

- Ljubav ne zna za godine, ali život i svakodnevica čine svoje. Teško preživljavaju i s godinama usklađeni parovi, a ja o skladnom emocionalnom suživotu zaista ne mogu dijeliti savjete - kaže.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • max2017 31.05.2020.

    u nekom trenutku poslije ove godine dođe trenutak kada se u godini odigra (ostari) kao u prethodnih 5 ili 10......ali primijetiti ćeš sama (i osjetiti ...)

  • max2017 16.03.2020.

    Duha ima .....i to je sve....

  • kažemja 15.03.2020.

    Meni je Danijela baš sexii!

Komentiraj...
Vidi sve komentare