To je to što me zanima!

'Treba ti dizalica za njih, grudi ti izgledaju kao dvije lubenice'

Kim Kardashian u lipnju je rodila svoje prvo dijete, a tijekom trudnoće borila se s brojnim komentarima o svom izgledu. U tome je nije štedjela ni vlastita obitelj
Vidi originalni članak

Osim što su mediji pisali o kilogramima koje je Kim Kardashian (32) dobila u trudnoći, reality zvijezdu nije štedjela ni obitelj. Zbog svojih bujnih grudi bila je u centru pažnje tijekom obiteljskog odmora na proljeće u Grčkoj. 

- Nikada nisam vidjela ništa slično, izgledaju kao dvije lubenice - komentirala je Kris Jenner (57) izgled svoje kćeri te dodala kako uopće ne zna kako se Kim nosi sa svojim grudima. 

- Treba joj dizalica za njih - dodala je Kris, a cijeli razgovor prikazan je u epizodi njihovog realityja 'Keeping Up With Kardashians'. Šalama se pridružila i Kimina sestra Khloe. 

- U njima još ni nema mlijeka što je prilično zastrašujuće - dodala je Khloe, a Kim je, iako je izgledom odavala da joj nije drago zbog njihovih komentara, samo kratko rekla da je uopće nije briga kakve su joj grudi. 

Kim je u lipnju dobila prvo dijete s reperom Kanyeom Westom (36). 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • IvanCeković 09.08.2013.

    na jednu legnem drugom se pokrijem

  • ana123music 09.08.2013.

    Joj kako me zivcira ova Kim. Sta vi vidite u njoj? Obicna kurvetina. Ide svaki 2 dan na liposukcije a debela ko svinja. I ti ostali Kardashian clanovi, -.-. Fuj su. Mislim proslavila se jer se jebala, fuj. nasta ovi svit danas lici i ko je nekome uzor

  • krapinek 07.08.2013.

    luda obitelj definitivno. sve za lovu

Komentiraj...
Vidi sve komentare