To je to što me zanima!

Ostavili ih da čekaju: Becks i Posh ostali bez titule Sir i Lady

Kraljevski komitet, zadužen za dodijeljivanje počasti, odlučio je kako je prerano da bivši nogometaš dobije takvu čast i zaključio da mu neće škoditi ako još pričeka
Vidi originalni članak

Supružnici David (38) i Victoria Beckham (39) ipak nisu dobili čast da ih se počne oslovljavati sa Sir i Lady. Bivši nogometaš ostao je bez plemićke titule za koju je bio nominiran zbog doprinosa nogometu i organizacije Olimpijskih igara u Londonu 2012. godine. Kraljevski komitet, zadužen za dodijeljivanje počasti, odlučio je kako je prerano da dobije takvu čast. 

Beckhamovi kritičari naposljetku su ipak pobijedili.

- Smatrali su da mu neće naškoditi ako još malo pričeka - rekao je izvor. 

Da je Beckham postao Sir, njegova supruga dobila bi počasnu titulu Lady Victoria. 

- To bi bilo divno, zar ne? Lady Victoria zvuči nevjerojatno - izjavila je nedavno dizajnerica i bivša članica grupe Spice Girls.

Za razliku od nje, nogometaš je rekao da tome ne obraća previše pozornosti.

- Zauzet sam brigom o djeci, ja sam samo tata. Vidjet ćemo što će se dogoditi, jako sam ponosan na ono što sam dosad postigao - rekao je nedavno Beckham. 

Kladionice širom svijeta zatvorile su prije dva tjedna klađenje na njega, a odluka kraljevskog komiteteta šokirala je Britance. Da je dobio titulu, nogometaš bi se pridružio dosadašnjim dobitnicima među kojima su trener Alex Ferguson, Elton John i Mick Jagger. Osobno bi ga odlikovala kraljica Elizabeta II. (87) čiji je unuk princ William (32), koji je ljubitelj nogometa, predložio Beckhamovo ime za prestižnu titulu. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • strmi007 08.01.2014.

    ima vremena

  • WOMANIZER 30.12.2013.

    nek se sami prozovu, ako može lady gaga, mogu i oni! :P

  • 30.12.2013.

    Elton John je Sir,a kaj je onda njegov David Sir ili Lady?

Komentiraj...
Vidi sve komentare