To je to što me zanima!

Trebalo je biti seksa? Anton je iznenadio Branislava i Mirjanu

Iako su praktički od početka showa Ivona i Branislav nerazdvojni, njihov odnos mogla bi narušiti Mirjana koja svaku priliku koristi da bi bila blizu Branislavu
Vidi originalni članak

Anton nije mogao zaspati, a dodatno ga je razbudilo i komešanje u krevetu do njega na kojem su ležali samo Mirjana i Branislav koji ju je zagrlio s leđa.

Ivone nije bilo u blizini, a Anton je ostao zatečen s onim što je vidio.

- Što se tu radi - rekao je u čudu, na što mu je Branislav dodao da ga stalno prekida, a Anton im je poručio da nek se seksaju ako žele i da njega nije briga.

Nakon što je trojac završio kratki razgovor, Mirjana se vratila u Branislavov zagrljaj. Jutro poslije njih dvoje mazili su se pored Ivone.

Je li poslije Stefani i Ervina, Vesne i Gorana, riječ o rađanju novih simpatija i što će na to reći Ivona, vrijeme će pokazati.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • vanilijica 01.10.2015.

    U početku mi je Branimir bio simpa ali kad je nominirao Gorana koji mu je omogučio 5 soma eura i od kad je počeo dahtati za Mirjanom postao mi je odvratan. Seljačina teška sirovina. Neka se Ivona ćim prije makne od njega onako lijepa cura nema kaj raditi kraj takvog gnoma. Njemu treba debela seljanka s brčinama .Jer očito mu treba samo ona stvar i umoč.o bi bilo gdje bez obzira na izgled pa kad je već sklon prevari neka vara rugobu a ne tak lijepu curu.

  • lokal patriota 01.10.2015.

    Kad sam ga prvi puta ugledao bio sam ljubomoran jer oličenje je pravog muškarca.Sve će na kraju biti lude za njim.

  • kung fu panda 30.09.2015.

    nego kakvo je stanje s penicilinom u kući BB??

Komentiraj...
Vidi sve komentare