To je to što me zanima!

'Trebalo mi je da nas opet vidim složne. To je najbolji poklon u ovom ludilu koje se događa...'

U cijeloj ovoj teškoj situaciji po zemlju najljepše je što je ponovno 'isplivala' ljudska solidarnost, tvrdi glumac, koji je jubilarni rođendan proveo u krugu obitelji
Vidi originalni članak

Glumac Mislav Čavajda samo dan prije razornog potresa u Petrinji proslavio je okrugli 40. rođendan u krugu obitelji, a nakon tragedije koja je obilježila kraj 2020. godine oglasio se na društvenim mrežama emotivnom objavom. 

- Oprostite mi, trebalo mi je malo vremena da mirnije procesuiram ovaj ulazak u 40-te prije nego vam zahvalim na čestitkama. Da ne vidim samo poznatu moru u još jačim bojama na sjeveru, podivljalo more, kišu i tuču na jugu. Pun mjesec kroz prašinu mračne Petrinje, Gline, Križa, Bresta, Strašnika, Hrastovice, Mošćenice, Nove Drenčine, Majske Poljane....mog Zagreba - započeo je svoju objavu glumac. 

POGLEDAJTE VIDEO Mislav Čavajda snimio susret s beskućnikom u centru Zagreba

U cijeloj ovoj teškoj situaciji zaključio je kako je ponovno 'isplivala' ljudska solidarnost. 

- Trebalo mi je da vas opet vidim sve zajedno, bez razmišljanja složne, ujedinjene. Da vidim pomoć koja od ruke do ruke putuje nepoznatom prijatelju, kamione na kojima putuju srca u obliku kućica za život. Da budem zahvalan što sam imao mogućnost rođendan proslaviti s onima koji su najzaslužniji za ovaj život koji imam, svojim roditeljima, da sam na kraju mogao leći pored malog, toplog tijela one koja traži tako malo, a daje tako puno i sklopiti oči uz Josipu Lisac i njen nadnaravni recept za štuke u šlagu. I zato, hvala vam još jednom! U svom ovom ludilu ipak ste mi dali najbolje poklone i rođendan za pamćenje - zaključio je. 

POGLEDAJTE VIDEO: Tata prve bebe rođene 2021. u Hrvatskoj

Idi na 24sata

Komentari 4

  • no sleep 01.01.2021.

    Kaj nije taj u buksi kad je htio lovu izreketarit, inače odlična ta serija krim team 2, takva gluma i glumci da se hollywood moze sakrit

  • doormat 01.01.2021.

    Sramota, slaviti u ovoj situaciji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare