To je to što me zanima!

Trend: Nakon Borne i Kristen Stewart pokazala ćelavu glavu

DRASTIČNA PROMJENA Glumica je odrezala bujne uvojke i obukla hlače te ponosno rekla da je gay. Kristen izbjegava nositi haljine na crvenom tepihu, pa se tako i na premijeri pojavila u hlačama
Vidi originalni članak

Glumica Kristen Stewart (26) godinama je bila poznata kao dugokosa brineta. S tim se imidžom proslavila i u 'Sumrak sagi', a sad je postala plavuša izbrijane glave.

- Ponosna sam što sam gay. Ja se ne sramim svoje seksualnosti - kaže glumica. Novi drastično promijenjen izgled je predstavila na premijeri filma 'Personal Shopper' u Los Angelesu, a kolege glumci su je jedva prepoznali.

- Nova frizura joj odlično stoji, predivna je jer ima pravilne crte lica - neki su od komentara obožavatelja. Glumica izbjegava nositi haljine na crvenom tepihu, pa se tako i na premijeri pojavila u hlačama.

Stewart od prošle godine ljubi Viktorijinu anđelicu Stellu Maxwell (26), koja je 2015. bila u vezi s pjevačicom Miley Cyrus (24). S kolegom iz 'Sumraka' Robertom Pattinsonom (30) u vezi je bila četiri godine. Prevarila ga je s s redateljem Rupertom Sandersom (45).

Idi na 24sata

Komentari 73

  • Nemo22 12.03.2017.

    Ovo nije ćelavo! Ćelavo je kad nemaš niti jedne dlake na glavi! Ovo je samo kratka frizura!

  • Cukrena 09.03.2017.

    Ovako kratke frizure su samo za klinke i baby face..

  • Iskrena mala 09.03.2017.

    Muškarače!

Komentiraj...
Vidi sve komentare