To je to što me zanima!

Trener Megan Fox tvrdi: Nije anoreksična, želi se udebljati

Glumičin osobni trener tvrdi da je glumica ponekad frustrirana zbog toga što se ne može udebljati. Kaže da nije anoreksična već da ima jako brz metabolizam
Vidi originalni članak

Nakon što se u novoj reklamnoj kampanji za Armani pojavila mršavija nego ikad, Megan Fox (24) našla se na udaru javnosti zbog svog izgleda. Njezin osobni trener Harley Pasternak stao je u njezinu obranu. Tvrdi da glumica nema anoreksiju već da ne dobiva na težini zbog svog brzog metabolizma.

- Frustrirana je zato što se ne može udebljati. Vjerovali ili ne, ona ima veoma brz metabolizam. Jede dovoljno i hrani se pravilno. Ljudi misle da je anoreksična, no ona je daleko od toga - izjavio je Pasternak koji tvrdi da se glumica očajnički trudi nabaciti koji kilogram.

Misli da je genetika glavni razlog njezinog premršavog izgleda. Pasternak, koji je vježbao i s Kate Beckinsale, Minkom Kelly i Halle Berry, otkrio je i da je tajna njezinih trbušnih mišića u kombiniranim treninzima koji se sastoje od brojnih vježbi.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • nina04 09.03.2011.

    stvarno su dosadne te anoreksičarke sa brzim metabolizmom. jedna je rekla da jede 9puta dnevno-list salate.ako i je tako radi se o hipertireozi a i to se liječi,znači u pitanju je bolest. samo što je većini tih zvijezda i zvijezdica bolest u glavi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare