To je to što me zanima!

Trenuci showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' koji se ne zaboravljaju

Iako je treća sezona kulinarskog show već 'daleko' iza nas, videi s najzabavnijim trenucima još se uvijek 'dijele' po društvenim mrežama. Gledateljima se najviše svidjela, čini se, Špičekova 'patnja'
Vidi originalni članak

Tandem s Kvarnera, Boris Vlah i Luka Dančulović ponijeli su titulu najzabavnijeg para. Oni su se isticali opuštenim stavom i smislom za humor, a trenuci s njima jedni su od najgledanijih 'klipova' na Facebooku kulinarskog showa, piše RTL

3: #Onokad su Željka i Pažanin igrom riječi nasmijali studio

'Ti si trebao pregledat svoje jaje', rekla je Željka svom kolegi te je nasmijala cijeli studio. Ta izjava pokrenula je cijelu 'predstavu' zbog koje natjecatelji nisu mogli doći do riječi. No Špiček je ipak ostao totalno 'hladnokrvan'. 

2. #Onokad su Doris i Luka postali palentolozi

Natjecateljima se događalo da ključne namirnice nema u ponudi u dućanu na setu, pa su morali improvizirati Takve su se situacije često događale Doris i Luki, paru koji je žiriju, tijekom cijele sezone, barem deset puta skuhao isti prilog - palentu. Dorisina 'titula' za njih dvoje nasmijala je Luku, ali i gledatelje. 

 

3. #Onokad je Špiček 'dobio svoje'

Luka je iznenadio strogog člana žirija, Tomislava Špičeka, kada mu je vratio istom mjerom. Naime, Špiček je pozvao Luku k stolu da bi mu puhnuo šećer u lice, no natjecatelj je istog trena chefu vratio istom mjerom. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 19.08.2017.

    Oće li Špiček i ove sezone bit onako arogantan i dvoličan.

  • rea0770 19.08.2017.

    Špičekova faca kad je dobio šećer u nju najbolja scena ikad

  • eustahije_brzic 19.08.2017.

    To je bila najbolja sezona ikada i ja mislim da vise nece biti tako dobre sezone, niti ce se pojaviti kandidati slicni Doris i Luki. Toliko su bili opusteni, mirni, konstantno nasmijani, a ponajvise zafrkanti do srzi. Vrh. Ovu sezonu cu izbjegavati jer ziri je da se ispovracas. Kvazi kuhar Mate, Spicek i ona treca kojoj ne znam ime.

Komentiraj...
Vidi sve komentare