To je to što me zanima!

'Tri desetljeća su proletjela, a rock je najbolji lijek za starenje'

Uoči izlaska na pozornicu pred punu malu dvoranu Doma sportova Davor Gobac bio je jako uzbuđen, a za taj nastup nije imao nikakve posebne pripreme
Vidi originalni članak

Kao kad prođe tramvaj, proletjela su tri desetljeća otkad postojimo, rekao je Davor Gobac (50) na početku slavljeničkog koncerta u Zagrebu.

Uoči izlaska na pozornicu pred punu malu dvoranu Doma sportova bio je jako uzbuđen, a za taj nastup nije imao nikakve posebne pripreme.

Rekao je kako mu je rock’n’ roll najbolji lijek protiv starenja.


- Prije koncerta sam otišao na svoj uobičajeni ‘ajngemahtec’ i jadranske lignje, a nakon toga sam popio gemišt, iako ne pijem, te sam se uputio prema dvorani - rekao je frontmen Psihomodo popa.

U garderobi prije nastupa su njega i dečke iz benda dočekale kolege iz Parnog valjka.


- Želim im da nas premaše u postojanju - poručio je Aki Rahimovski (58), koji je na sceni 39 godina. Dodao je kako se sjeća da je Psihomodo pop dugo čekao na objavu prvog albuma, a da su danas glazbena institucija. Bend s odlično raspoloženim Gopcem svirao je dva i pol sata. 

Iz publike su ga bodrili supruga Deana, bivša balerina, sin Vili (19) te kolege Josipa Lisac, Sandi Cenov i grupa Vatra. Slavljenike nakon Zagreba čeka još dvadeset svirki.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • bajker37 13.04.2014.

    goba legendo,,,ali piva mora biti uz tebe

  • cv-0001 13.04.2014.

    Jbt koji jadnici ovo komentiraju, pa treba izdurat 30g. Pa neka se i ti tz.dobri bendovi bore pa neka i oni izdrze 30g. I da pa i ako jesu kopije ramonsa onda su opake kopije sa dobrom svirko. Ionako je svaki bend kopija jednog americkog ali bolje da su kopije ramonsa nego nekog boy benda....

  • LIJEPA LI SI 12.04.2014.

    Ha ha ha ha pa ovo treba staviti u rubriku vic dana ; popio sam gemist, iako NE PIJEM!!! ha ha ha . Vec jednom sam rekao da svatko ima pravo na svoj ukus pa tako i ovi sto njega vole a Aki Rahimovski je za njega doslovno Mozart .Pitajte 100 ljudi za misljenje o njemu , 90 ce reci da je budal . i narkoman na bilo kojem trgu ili korzu u Hrvatskoj .

Komentiraj...
Vidi sve komentare