To je to što me zanima!

'Tri, dva, jedan - kuhaj!': Što točno Harley radi u kuhinji?

Dame su se dvoumile između Špičekovog ili Gretićevog mentorstva, a gospoda su se složila da ne bi imali ništa protiv da im u kuhinji glavnu riječ vodi žena
Vidi originalni članak

Kandidati showa „Tri, dva, jedan-kuhaj!“ su dalmatinski tjedan započeli međusobnim okršajem u timovima predvođenim članovima žirija. I dok su se dame dvoumile između Špičekovog ili Gretićevog mentorstva, a gospoda su se jednoglasno složila da ne bi imali ništa protiv da im u kuhinji glavnu riječ vodi žena, Davor se odlučio za – Doris. 

- Da mogu birati, najradije bi bio u njezinu timu - kazao je okorjeli biker. No kako mu se ta žena, barem u ovoj kuhinji, neće ispuniti, morao se zadovoljiti time da našu lijepu voditeljicu doveze na set. 

- Ovo je inače uobičajeni način na koji Dalmatinci dolaze u kuhinju - kazala je Doris pod čijim je budnim okom večeras tekao okršaj crvenog, plavog i žutog tima. Ovi posljednji, predvođeni Željkom Klemenčić, su bili najuspješniji i odnijeli pobjedu s osamdeset i osam bodova. Plavi tim Toma Gretića smjestio se u zlatnu sredinu, a najlošiji su bili odabranici Tomislava Špičeka. Možda bi bolje prošli da se nisu zabavljali pjevajući i sabotirajući protivničke ekipe. Hoće li dalmatinski tjedan nastaviti u duhu nepoštene igre i podmetanja?

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Nikolaaaaaaa 07.03.2015.

    Špićek je največi ljakse kojeg sam ikad vidio...

  • blonde 05.03.2015.

    321 kuhaj gledam svaku večer i svi su mi odlični, osim Gretića, kao da je zalutao u ovu emisiju, sve u svemu bolji su od prošle godine. Primjetila sam, kada je opuštenija atmosfera i rezultati su daleko bolji, neka samo tako nastave....

  • ivič 05.03.2015.

    špiček je postao živčan,pogotovo to su amateri!

Komentiraj...
Vidi sve komentare