To je to što me zanima!

Trik Heidi Klum: Djeci za svaki popijeni voćni sok dam dolar

Njemačka manekenka ponekad podmićuje djecu i tako ih motivira da jedu zdravu hranu i napitke. Zdravlje djece joj je najvažnije i ne vidi ništa loše u svojoj taktici
Vidi originalni članak

Bivši supermodel Heidi Klum (39) otkrila je da ponekad podmićuje svojih četvero djece. Tako ih motivira da jedu zdravu hranu i napitke.

- Klincima su draži gazirani od voćnih sokova. Stoga im za svaki prirodni voćni sok u kasicu ubacim po dolar - kaže Heidi. 

Dodala je da nikada nije puno pazila na prehranu zbog čega je početkom godine donijela odluku da se to mora promijeniti. Odlučila je da će svako jutro započeti uz čašu svježe cijeđene naranče.

- Nastojim raditi svježe sokove za djecu, od banane, kivija, jabuke, limuna. To za sada odlično funkcionira i moram priznati da sam zadovoljna konačnim rezultatom. A moja su djeca do sada uspjela prikupiti i pozamašnu svotu novca u svojoj kasici - rekla je Heidi koja smatra da roditelji moraju biti kreativni kako bi dobili ono što žele.

Dodaje da joj je zdravlje djece najvažnije i ne vidi ništa loše u svojoj taktici. Manekenka je nakon rastave od pjevača Seala ljubav pronašla u vezi sa svojim tjelohraniteljem Martinom Kristenom. Sa Sealom ima troje djece, sina Henryja (7), Johana (5) i Lou (3), a pjevač je posvojio i njezinu kći Leni (8) koju je dobila u vezi s Flaviom Briatoreom (63).

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Babaluji x 21.11.2015.

    na prvoj slici i ne izgleda baš na nešto :))

  • MihaelaKlum 21.04.2013.

    Hm Hm Hm Hm.....1$ za popijeni sok od naranče.....Ja bi da mi Heidi bude mama

  • zab 17.04.2013.

    Ja mojoj djeci svaki dan dam za marendu u školi,onu siću što jedva skupim po novčaniku.Ako ovako nastavi bit će to svaki drugi dan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare