To je to što me zanima!

Tristan je blokirao Kim: 'Kad ga vidim, pljunut ću na njega'

Nakon što je saznala za šokantan potez košarkaša, Kim je nazvala Khloe i požalila joj se. Nakon što joj je otkrila svoj 'pakleni plan', Khloe je završila razgovor, a potom se Kim izderala: "Tvoj dečko je je**** luzer"
Vidi originalni članak

Kim Kardashian (38) nikako ne može preboljeti što je Tristan Thompson (27) prevario njezinu sestru Khloe (34). U novoj epizodi showa 'Keeping Up with the Kardashians', Kim se šokirala još jednim potezom košarkaša. 

- Blokirao me. Kakav je**** luzer - začudila se reality zvijezda. 

Istog trena nazvala je Khloe i rekla joj što se dogodilo. 

- Samo 27-godišnjaci znaju kako blokirati na Instagramu. Ja to ne znam - šalila se Khloe, a Kim joj je otkrila dio njezinog plana. 

- Kad ga vidim, pljunut ću na njega. Što god, sačuvat ću sve za njega, ne želim te živcirati - bjesnila je Kim. 

Khloe ju je zamolila da joj ispriča cijeli svoj 'pakleni plan' kako bi znala koliko dugo da drži Tristana podalje od nje. Tada su obje Kardashianke zaključile da košarkaš i Kim ne mogu koegzistirati zajedno, a potom je Khloe završila razgovor. 

- Tvoj dečko je je**** luzer - izderala se Kim na mobitel nakon što je Khloe poklopila. Kourtney (39) je sve pratila uz smijeh. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Inače, Kourtneyjini pratitelji su počeli nagađati da je Kardashianka trudna jer je na obiteljskom videu povodom Dana zahvalnosti držala ruku cijelo vrijeme na trbuhu. 

- Nisam trudna, ali koliko dobro moja ruka izgleda na posljednjoj fotografiji? - odgovorila je Kourtney aludirajući na fotografiju gdje si stavlja hranu na tanjur. 

Stres, nemir i neočekivane promjene: Sezona Strijelca će biti najgora za ova tri horoskopska znaka

Idi na 24sata

Komentari 21

  • LebronJordan23 25.11.2018.

    Sve je to pisalo u scenariju, pa eto...

  • Boki8 25.11.2018.

    Karindznje sa sestrinim deckom nije preporucivo

  • Biser_2 25.11.2018.

    Najvise mi se svidja da nema one odvratne gel nokte. Ostalo je sve fake (kosa, trepavice, obrve, usne, botoks, fileri, cice, guze,...)

Komentiraj...
Vidi sve komentare