To je to što me zanima!

Trogiranka je u britanskom 'X Factoru' došla do superfinala

Antonia Mirat je ispala izvodivši pjesmu 'Respect' Arethe Franklin, ali ju je Sharon Osbourne vratila u natjecanje. Mlada pjevačica je bila presretna činjenicom da će nastupati na Wembleyu
Vidi originalni članak

Ispala je u polufinalu, ali članica žirija Sharon Osbourne (64) vratila je opernu pjevačicu Antoniju Mirat (32) u finale showa 'X Factor'. Trogiranka će pjevati 'Summertime' Elle Fitzgerald i 'Amazing Grace'.

- Ne želim se zamarati tremom, dat ću sve od sebe - rekla je Antonia, koja će 11. prosinca nositi odijelo s hrvatskim vezom dizajnera Borisa Burića Gene.

Sharon ju je vratila u natjecanje nakon što je ispala izvodivši pjesmu 'Respect' Arethe Franklin. Trogiranka je bila presretna činjenicom da će nastupati na Wembleyu.

Trogiranka je za prvu audiciju pripremila vlastitu obradu pjesme 'Queen Of The Night' pjevačice Whitney Houston u koju je ukomponirala Mozartovu 'Magičnu frulu'. Simon Cowell (56) nije bio pretjerano oduševljen, ali se uspjela plasirati u 'Bootcamp'.

Publika ju je već tada zapamtila, a njezina modna kombinacija s audicije postala je viralni hit. Korisnici Twittera uspoređivali su je s Belom iz animiranog filma 'Ljepotica i zvijer'.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 04.12.2016.

      **** Admin**** : Poštovani, molimo vas da isključite CAPS LOCK kao i svi drugi korisnici portala. Lp

  • muskarac 03.12.2016.

    kad vec komunicirate sa njom onda joj molim vas recite da ne stavlja crvenu sminku vise na usta i neka se sredi kako bog zapovida jer ne lici na nista

  • aurea1 03.12.2016.

    nije da se bas kuzim u pjevanje ali meni ovo bas ne zvuci dobro

Komentiraj...
Vidi sve komentare