To je to što me zanima!

Trudna Maja ne miruje, otišla je u Italiju pa zabrinula: 'Čuvaj se'

Majo, čuvaj se korone i pazi na bebu. Jedva čekam da ovo prođe, napisala joj je zabrinuta pratiteljica. Maja se za Italiju odjenula toplo - imala je kapu i rukavice te se ogrnula kaputom
Vidi originalni članak

Iako je Maja Šuput Tatarinov (41) nedavno javno podijelila da je ušla u sedmi mjesec trudnoće, pjevačica ne miruje. Čini se da je imala neodgodive obveze pa je otišla na putovanje u Firenzu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Maja Šuput pokazala trbuh

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Poslovno putovanje u Italiju - napisala je Maja uz fotografije. Odjenula se toplo. Ima kapu, rukavice i smeđi kaput. Mnogi pratitelji zabrinuli se za nju zbog pandemije korona virusa.

- Majo, čuvaj se korone i pazi na bebu. Jedva čekam da ovo prođe - napisala joj je zabrinuta pratiteljica. 

Maji je trbuščić sve veći, a na društvenim mrežama redovito obavještava pratitelje o napretku trudnoće. Inače, pjevačica sa suprugom Nenadom Tatarinovom (37) čeka sina. 

Kako je nedavno naglasila, trudnoću dobro podnosi. Nema mučnine ni tegobe.

- Čudno je ujutro umjesto ravnog trbuha koji si dobio suludim vježbanjem i odricanjem vidjeti svaki dan sve veći trbuh - rekla je za magazin Story

Idi na 24sata

Komentari 30

  • japanokinezjapano 08.01.2021.

    Ovaj njezin Tratarinov tako se usiljeno smije da bi ga trebalo zabraniti prikazivati sa tim stisnutim okicama i raskreveljenim ustima. Šta je u stvari njemu smiješno toliko?

  • Hansić mali 711 08.01.2021.

    Bilo bi joj bolje da je primila koga iz Petrinje i da je na njih potrošila novce

  • Nezenja 55 08.01.2021.

    Javiiiiii se majooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare