To je to što me zanima!

Trudna V. Beckham šokirala je blijedim i bolesnim izgledom

Nakon izlaska iz restorana sa suprugom Davidom Beckhamom trudna Victoria Beckham izgledala je vrlo blijedo i bolesno. Pokušavala se skriti od paparazza...
Vidi originalni članak

Nakon večere u svom omiljenom restoranu, David Beckham (35) i njegova trudna supruga Victoria (36) uputili su se kući u svom Rolls Royceu. Uvijek dotjerana Vicotoria izgledala je vrlo blijedo i bolesno i pokušavala se skriti od brojnih paparazza. Njezinu blijedu put i crvenilo oko očiju nije mogla sakriti ni velika količina make-upa. S obzirom na viđeno čini se kako supruga nogometaša, koja će na ljeto roditi njihovo četvrto dijete, trenutačno ima trudničke mučnine. Supružnici su nedavno bliskim prijateljima, Gordonu i Tani Ramsay, rekli da žele da budu kumovi njihovom djetetu. U veljači se iz SAD-a vraćaju u Veliku Britaniju u kojoj trenutačno borave dok David trenira s Tottenham Hospursima.

Par ima tri sina, Brooklyna (11), Romea (8) i Cruza (5). U braku su 11 godina, a bivša članica grupe Spice Girls tvrdi da se jako vole te da njihovu ljubav nisu poljuljali ni napisi o Davidovoj aferi s prostitutkom Irmom Nici. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • paukiraketa 22.01.2011.

    ovaj članak je loš a onaj ko ga piso je bolestan :)

  • antopaulo 22.01.2011.

    Neka pojede nešto, pa neće izgledati ovako blijedo, jadno to dijete, ako izdrži devet mjeseci biti će dobro

  • rooker 21.01.2011.

    koji joj je nogometaš napucao loptu u mrežicu???

Komentiraj...
Vidi sve komentare