To je to što me zanima!

Trump hvalio Kim: 'Ima dobre gene, bit će sjajna odvjetnica'

Trump je nahvalio Kardashianku i rekao da je imala ulogu u donošenju zakona 'First Step' koji je potpisan u prosincu. Taj se zakon fokusira na pomoć bivšim zatvorenicima kako bi pronašli posao
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Kim Kardashian (38) u četvrtak je u Bijeloj kući najavila novi projekt namijenjen bivšim zatvorenicima koji će im pomoći s prijevozom do posla ili razgovora za posao, prenosi People

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uvodnu riječ imao je Američki predsjednik Donald Trump (73).

- Htio bih pozvati posebnu gošću i snažnu zagovornicu reforme pravosuđa, kao i dobru osobu koja studira pravo. Ona je jedna od najuspješnijih osoba u showbusinessu, a postat će jedna od najuspješnijih odvjetnica. Znao sam njenog oca, i kažem vam, ima dobre gene - dobre gene za sve. Bila je prava prijateljica i njen suprug je moj pravi prijatelj - rekao je predsjednik.

Trump je nahvalio Kardashianku i rekao da je imala ulogu u donošenju zakona 'First Step' koji je potpisan u prosincu. Taj se zakon fokusira na pomoć bivšim zatvorenicima kako bi pronašli posao. 

Kim se zahvalila Trumpu što ju je podržao. 

- Ovo zaista puno znači mnogim ljudima s kojima sam imala zadovoljstvo razgovarati. Mislim da je svačiji krajnji cilj sigurno društvo, a što više mogućnosti i podrške imaju, svi ćemo biti sigurniji. Zahvalna sam svima i jako ponosna na partnerstvo s organizacijom za prijevoz, hvala vam - rekla je Kim u svom govoru. 

PRINC WILLIAM NIJE VOLIO MEGHAN: 'Ono što je radio bilo je grozno'

Idi na 24sata

Komentari 24

  • 15.06.2019.

    trump ii kim haha nek ti bude u kabinetu bijele kuće.,očito je republikanka

  • It's kišing 15.06.2019.

    A on na slici izgleda kao da razmišlja samo o tome kako bi joj ga uvalio...

  • Lun@777 15.06.2019.

    Ajme majko, od kada je Karadišanka relevantna osoba da drži neka predavanja i to čak u Bijeloj kući. I još je Trump nahvalio, koja sprdačina od politike, a naša predsjednica se samo slikala pred Bijelom kućom, nije ni nogom kročila nju. I štoje poanta svega? Bolje je biti Karadišanka, nego predsjednica jedne zemlje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare