To je to što me zanima!

Tulum u Pragu: U apartman odveo šest zgodnih manekenki

'ZABIBERIO' IM Justin Bieber je nakon koncerta u Pragu pozvao modele da mu se pridruže u hotelskoj sobi. U Zagrebu je partijao s njih sedam i nije bilo alkohola ni droge
Vidi originalni članak

Molim osam djevojaka da se javi za druženje s Justinom B. Moraju biti lijepe, pristojne, ne smiju ga fotografirati niti dirati, ako on to ne želi. Druženje nije plaćeno, objavila je manekenska agencija oglas u Pragu.

- Većina nas je zauzeta i imamo dečke. Nismo se tamo došle seksati nego družiti. Ja ne prodajem tijelo za seks, zato molim da mi prestanete slati takve poruke preko društvenih mreža - rekla je manekenka Denisa (21), koju su poslije druženja napali da je 'lakog' morala. Potvrdila je i da su morale potpisati ugovor o tajnosti, kao i manekenke koje su se s Justinom Bieberom (22) zabavljale nakon nastupa u Zagrebu. 

Šest djevojaka u praškom hotelu pokušalo je s njim razgovarati i o njegovoj bivšoj djevojci Seleni Gomez (24) što je pjevača, navodno, jako rastužilo, pa su prešli na društvene igre. Kanađanin je jednako organizirao i svoj boravak u Zagrebu tijekom kojeg se družio sa sedam manekenki. Upoznao ih je u zagrebačkom klubu, a one su prije odlaska u hotel s njim večerale u azijskom restoranu. Sedam je djevojaka u hotelskoj sobi s njime bojilo bojanku što Biebera opušta nakon koncerta, a igrali su i igru 'vješala'. Seksa i droge, kažu djevojke, uopće nije bilo.

- On je divan i skroman. Nije nam se upucavao, jednoj od nas je malo izmasirao leđa - rekle su cure. Jednako tvrdi i šest Čehinja koje su se s Justinom družile u Pragu.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • djberg34 14.01.2017.

    Nije bilo alkohola ni droga,igrali su sah pa onda malo igre rijeci,pa su sastavljali legiće i eto prode noc,to smo i mi u vrticu radili

  • 18.11.2016.

    Prvo. Ako su potpisale ugovor o tajnosti to bi znacilo da bilo sto kazu da su radile biti ce tuzene. Tu dolazimo do rupe u ovoj prici. Naime one su isprical3 sto su kakti radile sto bi znacilo i direktno krsenje ugovora o tajnosti preko medija. Sto nekako sumnjam na neka "noname manekenkica" si moze priustiti da ju biber tuzi. Drugo. Videne su i fotografirane da su ulazile u 2 navrata u hotelsku sobu prvo s njih 3 pa ostale. Sto bi opet bilo jako cudno da su igrale vjesale. trece. Prica je identicna s cehovom pricom. Isti rad, ista dogadanja, isto izmasirao jednu curu sve od rijeci do rijeci. Lazno. Cetvrto.Pokazite mi decka kojem ne smeta da njegova cura ode u 3 ujutro u hotelsku sobu igrat vjesala s poznatim pjevacem i koji to s razumijevanjem prihvaca. Jer kaktu sve one imaju decke. I peto. Samo malo da odete na fb i pogledat fejs profile doticnih. Sve bude jasno. Putovanja u cannses, dubai ili gdje vec. Takva putovanja dnevno kostaju 3.000e. Sto nekako se ne slaze s pricom vrijednih studentica koji se bave toliko dobro placenim modelingom. Prica je za malu djecu. Al ako to njeni roditelji puse, neka im je sa srecom.

  • black_cat 17.11.2016.

    igrali su društvene igre u sobi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare