To je to što me zanima!

Turski Brad Pitt napokon nam je pokazao kakav je u krevetu

SEKSUALNA REVOLUCIJA Uz dahtanje, Kivanc se s kolegicom dobro oznojio u krevetu već u prvoj epizodi nove serije 'Nebo i zemlja'. Takvih scena dosad nije bilo
Vidi originalni članak

Kivanç Tatlitug (29) već u prvoj epizodi nove serije “Nebo i zemlja” pokazao je svoja razgolićena nabildana prsa.

Uz dahtanje, Kivanc se s kolegicom dobro oznojio u krevetu.

Takve scene dosad se nisu mogle vidjeti u turskim sapunicma, a prve epizode jako su iznenadile hrvatske gledatelje koji su očekivali tek pokoji sramežljiv poljubac. Fanovi su često isticali kako su turske serije čedne naspram američkih i meksičkih. Seksi scene uglavnom su se svodile na nevine zagrljaje. Poljupci se gotovo nikad nisu vidjeli.

Serija “Sulejman Veličanstveni” našla se na sudu jer su Turci smatrali da je raskalašena i vrijeđa tursku povijest. Glumice su dobile izričitu naredbu da tijelo što više prikrivaju, no producenti “Neba i zemlje”, koja se prikazuje na RTL Televiziji, s tim nemaju problema. U njoj glavni glumac, Kivanç Tatlitug, kojeg mediji zovu turskim Bradom Pittom, u gotovo svakoj epizodi pokaže razgolićeno mišićavo tijelo.

Zbog toliko skidanja morali su uvesti i tetoviranje u seriju. U prvom nastavku Kivancev lik nije tetoviran jer su šminkeri prekrili glumčeve ukrase.

Producenti su shvatili da će svakodnevno prekrivanje puderom oduzimati previše vremena prije snimanja te su već u drugu epizodu stavili scenu u kojoj Kuzey odlazi majstoru za tetoviranje. I Kivanç, najbolji model svijeta 2002. godine, svjestan je da mu je izgled velik plus za dobivanje uloga.

- Bog mi je podario ovo tijelo. Svjestan sam da je kalup dobar, ali samo od toga nemam korist. Važno je imati i talent - kaže glumac. Za razliku od svih prijašnjih uloga, Kivançu u “Nebu i zemlji” nisu morali prikrivati ožiljke na licu koje je dobio još u djetinjstvu.

- Bio sam nestašno dijete. Svoje ožiljke sam Kuzeyu dao na dar. Mislim da mu stvarno pristaju jer on bez njih ne bi bio on - šalio se zgodni Kivanc, koji je nedavno prekinuo s dugogodišnjom djevojkom.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • Tolerancija 26.03.2013.

    dobar je lik ko kruh !!!

  • WOMANIZER 26.03.2013.

    evo jedna prigodna: ♫ And then we kiss, Your love comes alive on my lips, I feel the rush, Coming over me, over me, And when we touch, This moment when everything's still, I close my eyes, And then we kiss ♫- And Then We Kiss, Britney Spears (B in the Mix: The Remixes, 2005)

  • mi2sko 26.03.2013.

    ne mogu vjerovati ovo sam jedva cekao da procitam u novinama kako zanimljivo pravi SHOW sada jedva cekam da on sazna da je sam sebi brat po maci koja mu je zapravo zena i imaju 3 sina koja mu nisu zapravo sinovi vec su mu tetak ujak i deda STEVO evo sad me je uhvatila neka zelja da naucim pricati Brad pitt Tursky jezik........

Komentiraj...
Vidi sve komentare