To je to što me zanima!

Tutić dijeli mudre misli: 'Oni koji vas vole to pokazuju svaki dan'

Nedavno je uz posljednju fotografiju napisala zanimljivu poruku, kojom je pokrenula nagađanja kome je posvećena. U komentarima su joj pratitelji nizali komplimente, a javila se i Valentina Hržić iz 'Braka na prvu'
Vidi originalni članak

Nikolina Tutić (31) proslavila se sudjelovanjima u reality showu 'Gospodin Savršeni' te sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu'. Nakon pojavljivanja na malim ekranima, Nikolina postala vrlo popularna na društvenim mrežama, gdje ju je zapratilo puno ljudi. Tamo objavljuje dijelove iz svog privatnog života.

POGLEDAJTE VIDEO: Nikolinina kuma bacila oko na Adama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nedavno je uz posljednju fotografiju napisala zanimljivu poruku, kojom je pokrenula nagađanja kome je posvećena. 

- Ljudi koji vas vole, kojima je stalo i koji žele svaki dio vas u svom životu, to pokazuju svaki dan. Na ovaj ili onaj način... Uživaj u sitnicama, mnogo ih je. Slažete li se? - napisala je Nikolina. 

U komentarima su joj pratitelji nizali komplimente, a javila se i Valentina Hržić (45) s kojom se Nikolina sprijateljila u 'Braku na prvu'.

- Tako lijepa, jedna od onih što kradu san - pohvalila ju je Valentina, a komentiranju se pridružila i njezina kćer Klara, koja je ostavila emotikone srca. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • 19.07.2020.

    Stalno je u medijima,ne znam zbog čega

  • konavodez 19.07.2020.

    Pa i nije se baš proslavila

  • ivanunited 19.07.2020.

    Puna je mudrosti....

Komentiraj...
Vidi sve komentare