To je to što me zanima!

Tužili Lady GaGu: Uzela je dio novca od narukvica za Japan

Pjevačicu je tužio odvjetnički ured jer je navodno uzela jedan dio zarađenog novca od prodaje narukvica za pomoć žrtvama tsunamija i potresa u Japanu
Vidi originalni članak

Lady GaGa suočila se s tužbom odvjetničkog ureda teškom nekoliko milijuna funti zbog optužbi da se novčano okoristila prodajom narukvica putem svoje organizacije. Pjevačica je optužena za muljažu s novcem od prodaje narukvica 'We Pray for Japan' za pomoć žrtvama stravičnog tsunamija i potresa 11. ožujka u Japanu. Vijest je objavljena nakon što je pjevačica u nedjelju nastupila na dobrotvornom koncertu MTV Video Music Aid Japan u Tokiju. Lady GaGa je, prema pisanju britanskih medija, odbila otkriti koliki iznos novca od prodaje joj je pripao.

- Tužio sam Lady GaGu jer nije dala uvid u iznos koji je dobila putem organizacije - rekao je odvjetnik Ari Kresh.

Pjevačica je nerijetko isticala svoju ljubav prema Japanu.

- Svi trebaju doći i posjetiti to prekrasno mjesto. Japan je jedno od meni najdražih mjesta na zemlji - rekla je pjevačica. Njezin odvjetnički tim nije želio komentirati slučaj.

- Kada koristite svoju slavu i moć da kao glazbenik uzmete novac od ljudi pod lažnim izlikama to je pogrešno. Kada smo pokušali komunicirati s tuženima u ovoj parnici sve što smo dobili bilo je 'dobro, jedan dio novca je zadržan, ali ne znamo o kolikom iznosu je riječ' i to je jedini odgovor koji smo dobili - izjavio je odvjetnik Alyson Oliver.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • __V__ 27.06.2011.

    Kliknuo sam na ovo sam jer sam vidio sise na slici pored naslova članka :)))))

  • user_110459 27.06.2011.

    ovo mi uopće ne drži vodu...ona je doduše više pomogla Japanu nego ikoja druga zvijezda :)

  • user_54265 27.06.2011.

    Ma sta ste normalni ? Laz 100% !! Ona pored svojim prihoda da ide uzimat novac od narukvica koje je dizajnirala za pomoc ?? Njoj novaca ne treba a pogotovo ne tih par miliona koje je skupila za Japan ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare