To je to što me zanima!

Tuzlanka Arminka začarala je Angelinu i razvela je od Brada?

Brada Pitta je živciralo što u miru nije mogao razgovarati sa suprugom jer se Helić i Dalton nisu odvajale od Jolie. Osoblje hollywoodskog para zove ih vješticama
Vidi originalni članak

Britanska političarka podrijetlom iz Gračanice kraj Tuzle Arminka Helić (48) i Chloe Dalton (37), kako pišu britanski tabloidi, lani su zavadile hollywoodski par. 

Helić i Dalton životne su savjetnice Angeline Jolie (41), a Brad Pitt (52) nije ih više mogao smisliti. Nerviralo ga je što u miru nije mogao razgovarati sa suprugom jer se Helić i Dalton nisu odvajale od Jolie. Osoblje hollywoodskog para zove ih vješticama, koje su začarale glumicu. 

Podsjetimo, Pitt je tražio da proces razvoda između njega Jolie bude tajan, no sud je to odbio. Njegov zahtjev uključivao je i da svi sudski dokumenti, pa i oni o skrbništvu nad njihovih šestero djece, budu skriveni od javnosti. Skrbništvo ima Angelina, a Brad traži zajedničko.

Svjetski mediji nedavno su pisali kako je glumica optužila uskoro bivšeg supruga za zlostavljanje Maddoxa samo kako bi se dokopala posla u Ujedinjenim narodima i preselila u London, a to može samo ako ima skrbništvo nad djecom.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • bloodhunter 11.12.2016.

    Ja ne znam da se jedan covijek moze zaljubit ili moze zavoljet zenu koja je odcvikala svoje dojke, ima bulimiju i jos plus cini se kao prava koza tako da ne prolazi ni to da je dobra kao osoba :)

  • 11.12.2016.

    još je mogla nabavit neku životnu trenericu tipa one naše osiromašene male bogatašice! :)

  • 11.12.2016.

    Poruka zivota: cuvajte se ljudi koji glume vjecite zrtve ... jer to su manipulatori. Kao i Jolie. Ali izgleda, nasle su se dvije koje jos bolje igraju takve igrice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare