To je to što me zanima!

Tužni Brad Pitt će Dan očeva provesti bez šestero djece

Glumac se vratio u kuću u kojoj su prije živjeli kao obitelj te ju je počeo preuređivati. Ranije je rekao da mu je suviše bolno biti u zajedničkoj kući pa je odsjedao kod prijatelja
Vidi originalni članak

Angelina Jolie (42) je viđena sa sve šestoro djece na aerodromu u Los Angelesu. Samo dan prije Očevog dana ‘pokupila’ je djecu i odvela ih na odmor. To znači da će njezin bivši suprug, Brad Pitt (53), taj dan provesti bez djece. 

On se u međuvremenu vratio u kuću u kojoj su prije živjeli kao obitelj te ju je počeo preuređivati. Ranije je rekao da mu je suviše bolno biti u zajedničkoj kući pa je, dok se nije oporavio od prekida, odsjedao kod prijatelja. 

Podsjetimo, Angie se s djecom nedavno preselila u povijesnu vilu filmskog redatelja Cecila B. DeMillea u Los Angelesu, udaljenu samo 5 minuta od Brada. Za nju je iskeširala 25 milijuna dolara (oko 165 milijuna kuna). Zbog seljenja s kamionima već je danima nered i kaos u cijelom susjedstvu.

- Svakodnevno nam je blokirana cesta sa stotinu auta i radnika - kaže susjed oskarovke. Dodaje kako su starosjedioci zabrinuti jer su Angelinina djeca neuredna, nemaju formalno školovanje te cijele dane trče po vrtu i urlaju na sav glas. Jolie se ne obazire na kritike.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • kung fu panda 19.06.2017.

    Dajte najte izmisljati

  • RUS 19.06.2017.

    moš mislit kako ste naivni

  • 19.06.2017.

    pa tak i tak nisu njegovi.cisto preseravanje😩

Komentiraj...
Vidi sve komentare