To je to što me zanima!

TV serija Jeremyja Clarksona koštat će 250 milijuna dolara

Jeremy Clarkson dokazao nam je da uz to što zna voditi TV emisije zna i pregovarati pa je od Amazona isposlovao 250 milijuna američkih dolara za svoju novu emisiju 'The Grand Tour'
Vidi originalni članak

Bivši voditelj nevjerojatno zabavne, a i poprilično profitabilne BBC-jeve emisije 'Top Gear', očigledno nije samo voditeljska faca. Jeremy Clarkson nam je tako pokazao da osim televizijskog voditeljstva zna i pregovarati jer je od Amazona uspio isposlovati nemalih 250 milijuna američkih dolara samo kako bi snimio prvu sezonu svoje nove emisije 'The Grand Tour'.

Clarkson je s novim ugovorom postao i najplaćeniji britanski TV voditelj u povijesti jer će za godinu dana svojeg angažmana pospremiti čak 10 milijuna dolara.

Iz SAD-a javljaju kako su Clarkson i ekipa u Kaliforniji upravo dovršili snimanje uvodne scene svoje nove serije, a najavna špica je navodno koštala nemalih 2,5 milijuna dolara.

O detaljima još uvijek nema riječi, no glasine sugeriraju kako je za špicu ovog vikenda korišteno preko 150 automobila i oko 2000 statista.

'The Grand Tour' će debitirati na Amazonovom streaming servisu Amazon Prime Video 18.11. ove godine.

Više informacija o nadolazećoj seriji donosi IGN Adria.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • --- DAVOR --- 03.10.2016.

    Došlo je zadnjih 10 godina do inflacije na globalnoj razini i sad su stotine milijune ono što su prije bile milijarde. Sječam se kako su prićali prije 20 godina da je Michael Jackson najbogatiji na svijetu sa 100 milijuna dolara a danas te pare imaju risuće Kineza Genijalan je bio TOP GEAR a sad je samo pitanje kemije unutar ekipe, najbolje bi bilo da stara ekipa bude.

Komentiraj...
Vidi sve komentare