To je to što me zanima!

Tvorac hita 'My Heart Will Go On' poginuo je u 62. godini

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Izgubili smo predivnog čovjeka s ogromnim srcem i nevjerojatnim talentom. Umro je radeći ono što je volio, napisala je asistentica Jamesa Hornera u priopćenju
Vidi originalni članak

Američki skladatelj James Horner , koji je dobio dva Oscara za originalnu glazbu u 'Titanicu', poginuo je u ponedjeljak u 62. godini pri padu vlastitog zrakoplova u blizini Santa Barbare.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Izgubili smo predivnog čovjeka s ogromnim srcem i nevjerojatnim talentom. Umro je radeći ono što je volio - napisala je njegova asistentica Sylvia Patrycja u priopćenju. Horner je bio pilot s višegodišnjim iskustvom, a u zrakoplovu koji je potpuno uništen bio je sam.

James je bio jedan od najpopularnijih filmskih skladatelja u posljednjih 30 godina koji je skladao glazbu za više od sto filmova među kojima su 'Avatar', 'Braveheart', 'Apollo 13', 'A Beautiful Mind', 'The Perfect Storm', 'Alien' i 'Kako je Grinch ukrao Božić'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dobitnik je dva Oscara. Jednog je dobio za skladanje originalne glazbe u 'Titanicu', a drugog za najbolju originalnu pjesmu iz filma, 'My Heart Will Go On', koju je izvela Celine Dion.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • user_171386 24.06.2015.

    Predivna pjesma. Uvijek me dirne. Steta sto je otisao tako rano. Zaista tragedija. Pocivao u miru. Zivot si koristio u njegovoj punoj snazi.

  • _________ 24.06.2015.

    čovjek se opuštao u vožnji privatnim avionom i pogine, što ti je život... ode prerano, R. I. P.

  • Lun@ 777 23.06.2015.

    Šteta za tako velikog čovjeka.Počivao u miru

Komentiraj...
Vidi sve komentare