To je to što me zanima!

Tvrdi da uopće ne gladuje, ali ni sama ne zna koliko ima kila

NEMA VAGU Iako Nikolina Ristović kaže da ima istu kilažu, na 'fotkama' se vidi kako je sve mršavija. Voditeljica tvrdi da bi po odjeći primijetila da je smršavjela...
Vidi originalni članak

Nisam promijenila režim prehrane, a i ne ubijam se u teretani. Sve u granicama normale, kaže Nikolina Ristović, bivša Pišek (41).

Voditeljica je za šetnju zagrebačkim Cvjetnim trgom odjenula kratku haljinicu koja je otkrila njezine, iako ona tvrdi suprotno, vidno mršavije noge. Kako Nikolina kod kuće uopće nema vagu, koliko je teška ne zna ni sama.


- Ma nisam uopće smršavjela. Da jesam, primijetila bih po odjeći - kaže voditeljica koja je nakon rođenja kćeri Hane (16) spala na 43 kile.

- Sebi sam tada bila lijepa, dok su se svi oko mene zgražavali jer sam bila premršava. Udebljala sam se u roku godinu dana - prisjetila se Nikolina. Voditeljica uskoro odlazi na godišnji odmor sa suprugom Vidojem (38). Par, kako kaže Nikolina, neće odmor provesti na Jadranu, nego će ići na neku egzotičnu destinaciju.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • mmzg 27.06.2014.

    Pisekici je na proputovanju kroz Zagreb najvaznije, i pod obvezatno, setanje po "spici". Mislim da se tu radi o zestokim kompleksima proizaslih iz njenog vrlo, vrlo skromnog podrijetla.

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 26.06.2014.

    kakva je ovo blentava samopromocija?daj napravi neš konkretno pa da se ima o čemu pisat a ne ovako...slikali su te,pa šta,uslikalo je i mene kako u stamvaju ne cvikam kartu pa šta sad.

  • snjezana9 26.06.2014.

    bitno da je sama sebi lijepa, za nas nije bitno

Komentiraj...
Vidi sve komentare