To je to što me zanima!

'Tvrdoglava je, na Severinu sam često zbog toga galamio'

Slovenski redatelj kaže kako se s pjevačicom svađao, ali su se uvijek vrlo brzo pomirili. Dodao je da će se uskoro družiti jer turneju nastavljaju u Dubrovniku
Vidi originalni članak

Art direktor Severinine turneje “Dobrodošao u klub”, slovenski redatelj Tomaž Pandur, u zagrebačkoj Laubi predstavio je izložbu svojih slika pod imenom “Dječaci”.

Severina nije stigla na svečano otvorenje njegove izložbe.

- U Londonu je do sljedećeg tjedna - rekao je Tomaž.

Nije želio otkriti što pjevačica radi i je li ondje poslovno ili privatno. Dodao je da će se uskoro družiti jer turneju nastavljaju u Dubrovniku. S pjevačicom mu je, kaže, užitak raditi. Ipak, priznaje da su se znali posvađati dok su uvježbavali koreografiju.

- Bilo je trenutaka kada sam morao i galamiti na nju, ali i na cijelu ekipu. Tvrdoglava je, ali zna i popustiti kada vidi da nije u pravu. Sve su to zapravo bile kreativne svađe – rekao nam je slovenski redatelj.

Od svih koncerata koje su do sada imali, i njemu i Severini najdraži je, kaže, onaj u zagrebačkoj Areni u kojoj je bilo 18.000 ljudi. 

- Seve je bila u formi života, nikad ljepša - zaključio je Pandur.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kung fu panda 08.06.2013.

    ajme već sam se uplašila da danas nema vijesti gdje je Severina

  • mila 19 08.06.2013.

    kad se dvoje karaju znaći da se svađaju..ja ne razumin na šta ste vi mislili kad ste me izbrisali....pogledajte u rječnik dalmatinskih izraza...pa i film joj je na you tubu..u čemu je problem?

  • mila 19 07.06.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare