To je to što me zanima!

Twerkerica Sarah pokazala golu guzu: 'Hejteri su najveći fanovi'

Iako joj njezina vještina twerkanja nije pomogla da pobijedi u showu Supertalent, Sarah je postala popularna na društvenim mrežama. S više od 75 tisuća pratitelja redovito dijeli provokativne fotografije
Vidi originalni članak

Bit ću sve što želiš, napisala je Sarah Seifert (23) u opisu nove fotografije, na kojoj pozira samo u majici dugačkih rukava. Sarah je prije četiri godine twerkanjem očarala gotovo sve članove žirija u showu 'Supertalent', osim Martine Tomčić (45), koja se zgražala na njenim nastupom. 

POGLEDAJTE VIDEO: Sarah Seifert zapela za oko Seanu Paulu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako joj njezina vještina twerkanja nije pomogla da pobijedi u showu, Sarah je postala popularna na društvenim mrežama. S više od 75 tisuća pratitelja redovito dijeli provokativne fotografije i snimke twerkanja. 

Na najnovijoj fotografiji se ne primijeti nosi li na sebi išta osim majice, ali Sarah se opravdala i rekla: 'Da, imam gaćice ispod ovoga'.

Također, odgovarala je na pitanja pratitelja te joj je jedan od njih iskreno rekao da je ne voli i da je pljuje stalno na društvenim mrežama.

- Hajde barem priznaš, vi hejteri ste moji najveći fanovi. Nezadovoljni svojim životima i poslovima koje radite pa svoju jad i nemoć iskaljujete javno na društvenim mrežama kako bi vam drugi digli ego. A da ne kažem koliko je jadno da vam to komentiranje ispunjuje jebeni dan jer se ništa ne događa u vašem životu. Sjašite više - oštra je bila Sarah. 

POGLEDAJTE 24 PITANJA:

Idi na 24sata

Komentari 126

  • gingi 09.02.2021.

    Zašto su ljudi koji imaju normalno misljenje o pokazivanju cica i guzica i takvom načinu zarađivanja hejteri??

  • 09.02.2021.

    mazalica

  • Obi-Wan Kenobi 09.02.2021.

    E tako sad malo i nju reklamirat jer nam Mandarina, Knoll i Nives nisu dosta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare