To je to što me zanima!

Tyler još 'fura' pelene, a već je uspjela upoznati 130 zvijezda

Jednogodišnja djevojčica s majkom je 60 puta bila na crvenom tepihu na premijeri nekog filma i bila u naručju Johnnyju Deppu, Clooneyu, Hughu Jackmanu, Eltonu...
Vidi originalni članak

Plakala je jedino kad ju je u naručje primio John Terry, sa svima ostalima bila je vesela i mirna, kaže Donna Sercombe (31), majka djevojčice iz Londona. 

Jednogodišnja Tyler Sercombe fotografirala se sa 130 zvijezda. Djevojčica je s majkom već 60 puta bila na crvenom tepihu na premijeri nekog filma i uspjela u onom što je mnogima nemoguća misija - biti u naručju najpoznatijim 'celebovima'. 

George Clooney, Johnny Depp, Elton John, Hugh Jackman, Alice Cooper, Ronnie Wood, Elizabeth Hurley, Meryl Streep, Boy George, Tom Hanks, Tom Cruise... samo su neki od poznatih s holivudske A liste koji su se fotografirali s Tyler. Zvijezde imaju jednu stvar zajedničku: Tyler je svima predivna i draga. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Taychy 13.01.2012.

    Ne razumijem, čemu??

  • tajnamoja 13.01.2012.

    Stotine fotoaparata blicaju ispred nježne dječje glavice i okica. Žao mi je vidjeti što radi ova skupljačica autograma i fotki.

  • missx 12.01.2012.

    Tako mala a već carica.... vidim da u tim 24 sata samo trash komentari, daj se razvedrite ljudi, ko da je neznam ni ja šta napravila....ja bih bila presretna da me mater ko djete slikala sa svima njima....a i vi isto.... a da nije iz ljubomore da tako reagirate...!? bit će... deal with that! mala je veća faca od svih vas

Komentiraj...
Vidi sve komentare