To je to što me zanima!

Tyler pokazao kako je izgledao bez zubiju: Pao sam trijezan...

Frontmen Aerosmitha tvrdi da je bio trijezan kada je u utorak pao u kadi i izbio dva zuba. U NBC-jevom showu je pokazao kako je izgledao dok nije ugradio zube
Vidi originalni članak

Iako je dosad nekoliko puta jedva ostao živ zbog svoje ovisnosti o drogi i alkoholu, roker je u NBC-jevom The Today Showu izjavio da je tijekom nezgode koja mu se dogodila u utorak bio potpuno trijezan. Steven Tyler (63) pokazao je kako je izgledao nakon pada u kadi, pozirao je s velikom masnicom ispod oka i dva izbijena zuba.

- Pao sam na lice i onesvijestio se. Kada sam se probudio voda je bila okolo mene. Nisam znao gdje sam - rekao je pjevač.

Frontmenu Aerosmitha nezgoda se dogodila uoči koncerta u sklopu turneje u Latinskoj Americi. Koncert je bio odgođen, a roker se dan kasnije pojavio na pozornici u Paragvaju. I dok je odmah nakon nezgode ugradio nove zube u prvom planu isticala se velika masnica koju je tijekom izvođenja prve pjesme sakrio sunčanim naočalama. Nicolas Garzia, čija je tvrtka organizirala koncert, izjavio je da se nezgoda dogodila jer je pjevač dehidrirao zbog trovanja hranom.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • perhan 29.10.2011.

    Ovog je netko dobro ispizdio.

  • Kokolo_1 28.10.2011.

    Simpatičan mladić !!!

  • Sandy24 28.10.2011.

    Meni je Steven zakon i odličan čovjek, gledala sam ga u X Factor USA, kako je super s kandidatima, ne razumijem zbog čega ovako zločesti komentari!?! Odličan pjevač, odlične grupe s odličnim pjesmama! Neka je Tyler živ i zdrav još duugo duugo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare