To je to što me zanima!

Tyra Banks u showu iskoristila maloljetnu ovisnicu o seksu

Kad je u svom popularnom showu odlučila ugostiti 15-godišnju maloljetnicu, Tyra Banks izgleda nije razmišljala da bi uskoro upravo zbog toga mogla završiti na sudu
Vidi originalni članak

 Nikoga nije više iznenadilo pojavljivanje 15-godišnje Jewel Ciere u showu Tyre Banks, u listopadu prošle godine, od njezine majke Beverly. U svom showu, Tyra je ugostila maloljetnicu dok se govorilo o ovisnicima o seksu. Djevojka je u emisiji iznjela šokantne podatke. Nevinost je izgubila sa devet godina, već tri puta je bila trudna, a u strahu je da će dobiti herpes. Majka je sada odlučila tužiti Tyru Banks, a svota koju traži zbog iskorištavanja njene kćeri iznosi 5,3 milijuna kuna. Tinejdžerica se u show prijavila preko interneta, te doputovala iz Georgije u New York gdje su joj osigurali smještaj u hotelu.

  Majka u tužbi spominje kako su gosti emisije bili samo perverznjaci i pedofili, zbog čega je njezina kćerka bila dodatno izložena opasnosti, a dodaje i kako je sve odrađeno bez njezinog znanja. Također navodi kako njezinoj kćeri nije dijagnozirana ovisnost o seksu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare