To je to što me zanima!

Tyson: Bieber ima premaloga da bi zadovoljio moju bivšu...

NE BRINE SE Pjevač i manekenka nedavno su se zabavljali na njegovoj jahti na Ibizi, a Shanina Shaik na društvenim se mrežama hvalila fotografijama s odmora
Vidi originalni članak

Mali dečki ne mogu imati igračke odraslih muškaraca, poigrao se riječima Tyson Beckford (43) dok je kroz smijeh odgovarao na pitanje novinara TMZ-a brine li se zbog toga što je Justin Bieber (20) prije nekoliko tjedana provodio vrijeme na jahti s njegovom bivšom Shaninom Shaik (23). Rekao je i da je na Ibizi on provodio više vremena s njom nego pjevač. Shanina je nekoliko dana provela na odmoru s Bieberom, a tijekom svog boravka na društvenim je mrežama objavljivala fotografije kako uživa. I Justin je objavio 'selfie' s manekenkom.

- Prekrasna Shanina i ja. I da se niste usudili započeti s glasinama o vezi - napisao je Bieber pored fotografije koju je podijelio s obožavateljima. 

Tyson i Shanina u vezi su bili od 2008. Često su prekidali pa se opet mirili. Posljednji put prekinuli su u studenom prošle godine.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • PaulaObad 12.09.2014.

    a šta si taj stari jarac misli našo si je djevojčicu mlađu dvadeset godina od sebe i sad tu priča da je ona njegova igračka ma daj molim tee nađi si nekog svojih godina ... možda si ljubomoran na biebera i njegovu ljepotu ili te prolazi kriza srednjih godina.

  • tota_1 25.08.2014.

    o boze jeste li vi gospodo magdalena uopce pogledali video di on komentira taj famozni susret? covjek nije reko ni slicno onomu so ste vi preveli tu..a i ta pedofilcina kolko je stara moze joj tata bit

  • Ideš Đurđa 24.08.2014.

    A ovaj Papar mi toliko ide na zivce.

Komentiraj...
Vidi sve komentare