To je to što me zanima!

U 22. godini iznenada preminuo splitski glazbenik. Akademija se oprašta: 'Šokirani smo, tuga...'

'Roko, ostat ćeš zauvijek u našim mislima, i sve uspomene studentskih dana s tobom ostat će nam u srcima. Počivao u miru', poručili su mu s Akademije
Vidi originalni članak

Glazbenik Roko Karlo Friganović iznenada je preminuo u 22. godini. Na Glazbenom odjelu Umjetničke akademije u Splitu vlada tuga. Od kolege su se oprostili na svom službenom profilu društvene mreže. 

U 64. GODINI Preminuo je glumac iz 'Ratova zvijezda': 'Imao je srčani udar'

'Duboko potreseni, izražavamo žaljenje i iskrenu sućut obitelji, svim studentima te nastavnicima Glazbenog odjela zbog prerano preminulog dragog nam studenta Karla Roka Friganovića. Dekanica i Uprava Umjetničke akademije u Splitu', piše u objavi. 

Na Glazbenom odjelu Umjetničke akademije u Splitu zavladala je tišina. 'Iznenadno nas je napustio kolega i prijatelj Roko Karlo Friganović. U ime Glazbenog odjela, i sami devastirani i šokirani, upućujemo sućut obitelji, djevojci i prijateljima dragog nam kolege. Roko, ostat ćeš zauvijek u našim mislima, i sve uspomene studentskih dana s tobom ostat će nam u srcima. Počivao u miru.', oprostile su se kolege. 

Idi na 24sata