To je to što me zanima!

U 39. godini preminula zvijezda X-factora koja je šokirala žiri

Ariel, pravog imena Amy, prije 11 godina je stala pred britanski žiri X-Factora, a nakon što su njezin nastup mnogi definirali kao neartikulirano glasanje...
Vidi originalni članak

Jedna od najšokantnijih audicija u britanskom X-Factoru bila je ona iz 2008. na kojoj se pojavila pjevačica Ariel Burdett, tada 29-godišnjakinja koja je tvrdila da je holistička vokalna trenerica. 

Ariel je pronađena mrtva početkom studenog, a vijest o tome podijelio je njezin prijatelj Reza Bagheri koji je sve zainteresirane za sprovod uputio na mail brata pokojnice, piše Daily Mail. Imala je 38 godina. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nažalost Ara je preminula. Ako netko želi više informacija, molim vas obratite se na mail njezinog brata Gilesa. Počivala u miru - napisao je Reza kratko na društvenoj mreži. Za sada nema informacija o uzroku smrti. 

Ariel, pravog imena Amy, prije 11 godina je stala pred britanski žiri X-Factora, a nakon što su njezin nastup mnogi definirali kao neartikulirano glasanje, ona je pokušala objasniti da 'ideja njezinog pjevanja je razumjeti da se svaki dio pjeva posebnim stilom'.

- Vjerujem da mogu uspjeti kao profesionalna pjevačica. Zagrijala sam se i meditirala prije nastupa, sad ću ući i osvojiti prostor - rekla je tada Ariel.

Kada je ušla u audicijsku dvoranu, otrgnula je papirić s brojem kandidata sa sebe, zgužvala ga i bacila članici žirija u lice.

NAJAGRESIVNIJI NATJECATELJ Šok u emisiji: Opsovao je, bacio mikrofon, krenuo da će tući žiri

- Ja sam ljudsko biće, nisam broj - rekla je. Pohvalila se kako je učila pjevati brojne slavne osobe. Za žiri je pripremila pjesmu u kojoj je spojila sve glazbene žanrove, ali nitko nije bio impresioniran. Ariel je na to Simonu Cowellu poručila 'da izvuče glavu iz stražnjice', a pjevačici Cherly je rekla da je glupa i izjurila iz prostorije. 

Nakon pojavljivanja u showu navodno je promijenila ime u Arabella Starchild.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 26.11.2019.

    Žena slobodnog duha reklo bi se...

  • Pero Cigla 26.11.2019.

    Što ovaj Simon Cowell radi u žiriju u svakom talent showu? Što je on po zanimanju?

  • Imalpostenih 26.11.2019.

    Cekaj cekaj.. "Prije 11 godina" "Tada 29. godisnjakinja" "preminula u 38. godini" U naslovu 39 godina, imate malu gresku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare