To je to što me zanima!

U Crnoj Gori bijesni jer su im poništili glasove: Ispričajte se

Crna Gora nije dobila službeno ili neslužbeno objašnjenje te odluke. Vjerujemo da je to neka vrsta pritiska na našu zemlju, kaže direktor Radio Televizije Crne Gore
Vidi originalni članak

Nakon što su glasovi Crne Gore i Makedonije u finalu Eurosonga diskvalificirani zbog neregularnog glasovanja, oglasili su se i predstavnici Radio televizije Crne Gore te zatražili da se razjasni cijela situacija.

- Crna Gora još nije dobila službeno ili neslužbeno objašnjenje te odluke. Mi vjerujemo da je to neka vrsta pritiska na našu zemlju i predstavnika na Eurosongu - rekao je Rade Vojvodić (54), direktor Radio televizije Crne Gore. Dodaje kako im nije jasno tko i zašto radi ovu vrstu pritiska drugu godinu zaredom. 

- Odmah želimo odgovor i ispriku za neugodnosti koje su doživjeli naša zemlja i predstavnik na Eurosongu, kao i članovi žirija i naša televizijska kuća - zaključio je Rade. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Kleopatra ❤ 25.05.2015.

    najvažnije je da su vam susjedi dali bodove a to šta su ih ovi skinuli koga briga , netreba se sekirati zbog stvari na koje se ne može utjecati

  • Galeb i ja 25.05.2015.

    To sada izgleda kao da su oni cekali na crnogorske glasove da ih mogu ponistiti.

  • Linz 25.05.2015.

    Rade zna biti nezgodan, treba im vratiti bodove da se ne bi uznemirila javnost !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare