To je to što me zanima!

U Dubrovniku će se snimati i četvrta sezona 'Igre prijestolja'

Točno je. U gradu će se snimati vjerojatno od kraja kolovoza do polovice listopada, izjavila je za dubrovniktv.net glavna producentica serijala, Bernie Caufield
Vidi originalni članak

U srijedu navečer Dubrovčani su imali čast vidjeti prvu epizodu treće sezone 'Igre prijestolja' i to tri dana prije svjetske premijere. Uz to, ekipa serije ponovno dolazi u Dubrovnik. 

- Točno je. Četvrtu sezonu snimat ćemo u Dubrovniku i to dulje nego dosad. Vjerojatno od kraja kolovoza do polovice listopada - izjavila je za Dubrovniktv.net glavna producentica popularnog serijala, Bernie Caufield. 

Osim Dubrovnika, snimat će se i na drugim lokacijama koje se još traže. Kako Dubrovniktv.net neslužbeno doznaje, za ovogodišnje snimanje bit će potrebno više stotina statista. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • WOMANIZER 28.03.2013.

    super za nas! :)))

  • Sodom 28.03.2013.

    4 sezona ima da bude dosadna sezona, osim ukoliko ne spoje četvrtu i petu knjigu zajedno. U 4 sezoni nema dešavanja, nema borbe, nema rata, samo promatranje sa sigurnog i putovanje dosadne Briane i Jamiea. 5 knjiga isto tako vise naginje dosadi nego nečem zanimljivim. Nadam se da u šestoj Martin sprema nešto specijalno, jer prva i treća knjiga su mu za sad vrh vrhova.

  • kukurica 28.03.2013.

    sramota je šta ovakve naše ljepote ne možemo naplatit

Komentiraj...
Vidi sve komentare